מענה אוטומטי בג'ימייל בצירוף מסמך

• הוסף לסימניות
האם יש אופציה כזו?
אני מעוניינת שכל מי שישלח אליי מייל יקבל מענה בצירוף מסמך.

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לזה. אסביר את עצמי.
אני רוצה שמי שישלח מייל אלי תישלח אליו הודעה אוטומטית בלי שאני אשלח אותה, כמו בחופשה, רק שבנוסף לטקסט יהיה מצורף גם קובץ.
אני יודעת איך עושים את זה עם תגובה אוטומטית אבל לא רואה שאפשר לצרף קובץ או תמונה למייל.

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לזה. אסביר את עצמי.
אני רוצה שמי שישלח מייל אלי תישלח אליו הודעה אוטומטית בלי שאני אשלח אותה, כמו בחופשה, רק שבנוסף לטקסט יהיה מצורף גם קובץ.
אני יודעת איך עושים את זה עם תגובה אוטומטית אבל לא רואה שאפשר לצרף קובץ או תמונה למייל.
הבנתי.
שם באשכול זה אותו דבר בדיוק. רק יותר משוכלל...

חיפשתי הרבה פיתרון, ולא מצאתי משהו חינמי.

• הוסף לסימניות
או תמונה למייל.
תמונה אפשר.
8080.PNG

• הוסף לסימניות
זהו שניסיתי לצרף תמונה, והוא מצרף קישור לאתר עם תמונה לא תמונה פיזית.
איזה פתרון לא חינמי יש?

• הוסף לסימניות
זהו שניסיתי לצרף תמונה, והוא מצרף קישור לאתר עם תמונה לא תמונה פיזית.
תפתחו את החשבון בגלישה בסתר, ואז יתן לכם להעלות תמונה מהמחשב.
(הסיבה היא, כי אפשר להוסיף תמונה רק בחשבון ברירת המחדל. וכנראה יש לכם כמה חשבונות פתוחים..)

• הוסף לסימניות
תפתחו את החשבון בגלישה בסתר, ואז יתן לכם להעלות תמונה מהמחשב.
(הסיבה היא, כי אפשר להוסיף תמונה רק בחשבון ברירת המחדל. וכנראה יש לכם כמה חשבונות פתוחים..)
נכון. מעולה תודה.

• הוסף לסימניות
באאוטלוק יש אופציה כזאת, אבל אני לא מצליחה להגדיר אותה כמו שצריך, מישהו יודע את התהליך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש אופציה כזו?
אני מעוניינת שכל מי שישלח אליי מייל ומענה בצירוף מסמך.
חוץ מזה יש אפשרות להביא בצירוף קישור ישיר לקובץ PDF ככה שמיד בלחיצת הקישור הוא יפתח את הדפדפן בתוך ה PDF מבלי צורך להוריד או משהו כזה

למשל להעלות את זה לזה לדרייב ולהעתיק את הקישור למייל האוטומטי

• הוסף לסימניות
אבל אז חייבים שזה שמקבל יהיה לו אינטרנט או דרייב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה