דרוש מידע מענה מטומטם של מפקח ברשות המיסים

• הוסף לסימניות
שלום רב!
אני מכרתי נכס וחויבתי במס שבח, אחרי תקופה קיבלתי דרישת מס של עוד 13000 ש"ח, לפי השומה של המפקח ברשות המיסים,
מה היה?
בקיצור- המפקח לקח 2 שורות בשומה, עירבב, ויצא לו, שהיה לי יותר רווח ולכן חייב אותי,
בהרחבה- שורת הקנייה שלי היתה על סך של בערך 160000 ש"ח, והניכוי הראשון היה על סך 350000 ש"ח, הגיע המפקח וכתב בשורת הקניה בערך 200000 ובשורת הניכוי הראשון בערך 250000,
לא דייקתי בכלל במספרים, זה רק לשם המחשה.
שלחתי בקשה לתיקון שומה עם כלל המסמכים הרלוונטיים,
וזה מה שהמפקח עונה לי, מצורף*
מה זה אומר בכלל, ומה אני יכול לעשות
@RGF

קבצים מצורפים

• תגובת מפקח בכיר.pdf
    KB 106.4 · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
תגובת מפקח בכיר_page-0001.jpg

• הוסף לסימניות
לא רואה את התשובה, אבל איפה עוה"ד של העיסקה? למה הוא לא מטפל בזה?

• הוסף לסימניות
באופן כללי (לא ספציפית לגופו של מקרה) בדברים כאלו תמיד צריך לחפש עו''ד שבעברו היה עובד בכיר ברשות המיסים, בדברים האלו זה לא רק מה לומר, אלא גם מי אומר.
יש כאלה שדבריהם מתקבלים יותר

• הוסף לסימניות
אין לך עו"ד שמייצג אותך במכירה?
שיגיש ערעור/בקשה נוספת לתיקון שומה עם מכתב מפורט ומסמכים נלווים לתיקון השומה
נתקלתי מספר פעמים בפקידי שומה שעשו טעויות בחישובי שומה ובכלל בהבנה של השומות שהגיעו אליהם

מהתרשמות שלי לאחרונה, הם בודקים כל שומה באופן יותר יסודי מבעבר,
מאמין שיש צורך היום להכניס כסף לקופת המדינה

• הוסף לסימניות
@A052 צירפתי את התגובה כמסמך וכן העליתי אח"כ כתמונה שיכול להיות שחסומה
@גלגל הצבעים יש לך דוגמא לכזה עו"ד
העו"ד שלי לא רלוונטי לצערי הרב,
הרואה חשבון שעשה את ההחזר מס שלי על השומה הזאת גם יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על עו"ד שעבד אצל רשות המיסים, במומלץ לעיל?
תודה

• הוסף לסימניות
@RGF
נמחק לי המייל שלך,
ואין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית,
יש לך את אחד משניהם?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה