מענה על השאלה של: חוו"ד על תכנית דירה בפרויקט

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאות איפה שפורסמה השאלה אבל היות ויש לי זיקה לתחום, לא אמנע טוב מבעליו @אוריה תמיר ואעלה כאן את הרעיון שלי
תמונה1.png

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאות איפה שפורסמה השאלה אבל היות ויש לי זיקה לתחום, לא אמנע טוב מבעליו @אוריה תמיר ואעלה כאן את הרעיון שלי
צפה בקובץ המצורף 828535
חשיבה טובה, אבל חרגת מהקירות החיצוניים למסתור כביסה ולמרפסת.
לא תהיה לנו אפשרות לעשות זאת. זו קומה ראשונה בבנין. והדירה בחזית הקדמית.
אולי בלי החריגה למסתור כביסה.. אבל אז המטבח ממוקם בצורה לא כ"כ נוחה.

• הוסף לסימניות
חשיבה טובה, אבל חרגת מהקירות החיצוניים למסתור כביסה ולמרפסת.
לא תהיה לנו אפשרות לעשות זאת. זו קומה ראשונה בבנין. והדירה בחזית הקדמית.
אולי בלי החריגה למסתור כביסה.. אבל אז המטבח ממוקם בצורה לא כ"כ נוחה.
ולמרפסת כן אפשרי לחרוג?

• הוסף לסימניות
מאמינה שאפשר לפתח את זה יפה, אבל זה דורש זמן חשיבה של מעצבת ובדיקת השטח מבחינת עמודים, והעמדת מספר סקיצות.
אם אתם רצינים תפנו למעצבת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה