מעניין... איך עובדים עם לקוחות שאין להם מייל

• הוסף לסימניות
כיצד אתם עובדים עם לקוחות שאין להם מייל:(

• הוסף לסימניות
טלפון, פלאפון... אלו הדרכים המהירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shellykaz;1422128:
טלפון, פלאפון... אלו הדרכים המהירות.

בנוסף- הם צריכים גם לאשר את הגרפיקה. אז הם פשוט מגיעים אליך הביתה, ועוברים איתך יחד על הגרפיקה, תיקונים וכדו'.

היתה לי לקוחה שלא היה לה מייל, והיא הייתה נודניקית מאווווד. והיא שילמה על הכל יופי!! גביתי לה תשלום גם על השעות שישבה אצלי בבית.
זה נורא קשה בלי מייל!

• הוסף לסימניות
אשרם ואשרי חלקם של אלו שמזיעים לפרנסתם ונזהרים מכל מכשול!!!
חזקו ואמצו! :):):)

היי !
ולא לשכוח להעריך אותם..!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציכי;1422110:
כיצד אתם עובדים עם לקוחות שאין להם מייל:(

מבקשים מהם שייגשו למוסד שהם מכירים/מכרים שיש להם....

• הוסף לסימניות
מעבירים דיסק או דיסקאונקי בשביל קבצים...

אבל זה באמת מעצבן.

• הוסף לסימניות
אני אומר להם לברר מה המייל של חנות להדפסה דיגטלית ליד הבית שלהם ושולח להם קובץ
הלקוח מדפיס ואומר לי תיקונים בפלאפון

• הוסף לסימניות
משה נס שהלקוחות שלך לא גרים לידי....
הייתי משחרר אותך....

• הוסף לסימניות
רוב הלקוחות שלי הם מרחוק,
יש לי לקוח שבועי כמעט שנתיים ולא ראיתי אותו מימי
שולח דוגמא, הלקוח מחפש איך לראות ומאשר
זה מוטל על הלקוח למצוא מקום לראות, זה לא בעיה שלי שאין לו
ואם אין לו פקס? ואם אין טלפון? יש כאלה אנשים, הם בחרו בזה והם יתמודדו עם זה
לרוב האנשים אין בעיה לשלם על הדפסת דוגמא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה