בטוח??2,300 שח 408 משקלים.
(שנתיים בחירה, 2 ווב \ מורחב)
וע"ז היה שאם יש קבוצה של עשר אז יהיה עוד עשר אחוז הנחה, ואם יש קבוצה של עשרים אז חמש עשרה אחוז הנחה.
אני לא כתבתי את המספרים האלו.בטוח??
408 משקלים????
אני גם הייתי בסטארט את ונראה לי אני ילך על המבצע שם
לרוכשים במועד האירועאתמול באירוע של סיעור מוחות הם הציעו 2000 ש"ח ל-280 משקלים
1400 ל140 משקלים
כאשר לסטונדטים המחירים הללו כוללים מע"מ
אני אשמח לדעת לגבי קבוצה שמתארגנת לרכישת פונטים. המחירים באתר לא שפויים ואני חייבת פונטים חדשים.מנסה שוב.. יש מעוניינים?
בדיוק הם יתקשר אלי (פונטביט) עד יום חמישי יש להם את המבצע של ה 25% הנחהאני אשמח לדעת לגבי קבוצה שמתארגנת לרכישת פונטים. המחירים באתר לא שפויים ואני חייבת פונטים חדשים.
תודה!זה מה שפונטביט שלחו אלי:צפה בקובץ המצורף 383022
א. החלק העליון זה לא עבור סטונדטים והמחיר לא כולל מע"מ (שלסטונדטים הם מציעים מחיר כולל).תודה!
מה זה החלק העליון? הוא יותר זול מסטודנטים בקבוצה.
ב. מי נקרא 'סטודנט'? האם לימודים בפרוג, עונה על זה?
ג. אשמח לשמוע האם יש להם, וכמה, קבצי קרנינג מותאמים ל'תג'.
אם זה יהיה אקטואלי אוכל לגייס עוד כמה חברים-מעמדים, אי"ה.
תודה.
זה מה שפונטביט שלחו אלי:
בינתיים גם 10 אין..אני מעוניין להצטרף לזה.
לחבילה של ה20 אנשים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
https://www.prog.co.il/threads/מעניין-אתכם-קבוצת-רכישה-בפונטביט.381497/page-2#post-5773466מעוניין להצטרף
כמה יוצא לכל אחד בקבוצה של 10? וכמה בשל 20?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים