מעניין אתכם?

• הוסף לסימניות
תגידי לי כמה זמן לקח לך להלביש את כל החבריא?
תמונות מהממות

• הוסף לסימניות
צילומים מדהימים, תחפושות יפהפיות! והגדולה עלתה על כולנה...:);)

• הוסף לסימניות
מושלם!!!
ואין עליך איך את תמיד מצליחה עם תמונות משפחתיות מחויכות!!
ילדים מחונכים.

הבת שלי חיפשה את ה"סמובר" של סבתא שמחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1546282:
רחלי, הלכתי למקום הזה בזכותך, כאן המקום להודות:)

כן, חמודה שאת.

אני כבר קניתי את המקום...

מעניין איך הוא יתקבל בקיץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1546666:
מושלם!!!
ואין עליך איך את תמיד מצליחה עם תמונות משפחתיות מחויכות!!
ילדים מחונכים.

הבת שלי חיפשה את ה"סמובר" של סבתא שמחה

היא מוזמנת, נשאר לסבתא שמחה עוד קצת:D

• הוסף לסימניות
פשוט הפקה!
מדהים!

• הוסף לסימניות
וואו!!!!
מי זו סבתא שמחה?
ומה יש לה שם בסל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1547924:
וואו!!!!
מי זו סבתא שמחה?
ומה יש לה שם בסל?

יש סדרה של ספרים על סבתא שמחה.

יש לה בתיק את "שבעת המתנות הנפלאות" אלו שבעת המינים.
הספר מומלץ לקריאה בכל גיל, נהנתי ממנו נראה לי יותר מהילדים:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה