כמה זה אומר במטרים? (נוגע לגבי המחיר העתידי)אמור להיות שם בעיקר דירות 4/5/6 וכמה דירות 3 חדרים בודדים
100-145 מ"רכמה זה אומר במטרים? (נוגע לגבי המחיר העתידי)
משום מה רק עכשיו אני שם לב לשאלה ששאלת לגבי הזכיה שלך. ואני מנסה לענות כפי הבנתי אך בלי אחריות על נכונות הדברים:@צ.צ.
באיזו הגרלה זכית?
בהוראות התב"ע אפשר גם לראות על ההגרלה בה אני זכיתי- טרקלין
ועוד שאלה מה הם המספרים שם...
יש לך מושג איפה כל מספר ממוקם בשטח??
איזה שאלות יש לכם על הפרויקט הזה?הבנתי שיש המון פרסומים בישוב על הפרוייקט של אפי קפיטל אבל אני לא רואה דבר כמו שמדברים על זה בהתלהבות.
מי שגר בישוב יכול אולי לשלוח משהו רישמי מהמועצה או אולי פרסום או הדמיה של הבניין/דירות, כמה קומות?
תיקון טעות:משום מה רק עכשיו אני שם לב לשאלה ששאלת לגבי הזכיה שלך. ואני מנסה לענות כפי הבנתי אך בלי אחריות על נכונות הדברים:
אני מצטט כאן מתוך הוראות התבע:צפה בקובץ המצורף 1371527
אני חושב שפיסקא זו מתייחסת למתחמים של ארשין.
הדרך שבה אני מבין את הענין:
עיין במפת המתחמים, מסומן שם על כמה מתחמים של ארשין ויש שם על כל מגרש מספרים שקצת קשה לראותם אך אפשר לראותם טוב יותר כשמגדילים את הדף, וכן במפות האחרות יש מספר על כל מגרש, ולפי מספרים אלו אני מסתכל בהוראות התבע ורואה כמה אפשרויות הבניה במגרשים אלו.
(שים לב שבמפה השחור לבן שכוללת מוסדות ציבור השטח שלך מופיע למטה.
במקרה שלך אני חושב שלארשין יש את המתחמים 92 עד 10 שנראים דוקא מעולים מבחינת שכרגע אין שום בנין שמסתיר להם את הנוף, ושם מופיע השטח שלהם.
(תכסית הכונה האפשרות לבנות בקרקע, לדוגמא אם המגרש הוא 100 מטר ויש במגרש זכות בניה בעקרון של 50 מטר והתכסית היא 30 אחוז, מותר לבנות בקומת קרקע רק 30 מטר, ועוד 20 מטר בקומה שניה וכו'.)
בעמנואל בפרט. עיר ללא עתיד ברור, כביש מפותל, ורווח צפוי פחות מערים אחרות. (לא דיברתי על מקומות נידחים ממש).לא חריג בכלל
שביטלו זכיה.
בכל הגרלה ובכל עיר יש כמה אחוזי ביטול
אם אני משקיע בעמנואל כדי לכסות על מגורים במקום אחר, אני צריך לגלות שזה לא מכסה אפילו רבע???קראתי פה על וועדה להגבלת מחירים.
לדעתי זהו תהליך לא הוגן כלפי בעלי הדירות שם.
תשאלו את אלו שקנו בערד ורצו לעבור דירה, והתברר להם שאין להם אפילו סכום ראשוני לדירה על נייר בעיר שלא נבנתה...
תנו לשוק לעשות את שלו!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים