WordPress מעניין מה אתם חושבים / אתן חושבות על האתר הזה

• הוסף לסימניות
האתר יפה,
שים לב שהנקודות בצד לא שולחות למיקום הנכון,
משהו שם מבולבל.

• הוסף לסימניות
1672905731785.png
אם גם הפרלינים מרהיבים, צריך לכתוב "מרהיבים" כי לזכר ונקבה רבים פונים ב"רבים".
(אולי כדאי לכתוב עוגות ופרלינים מרהיבים בטעם/ים יוקרתי/ים).

• הוסף לסימניות
כל האתרים יפים, צעירים ועדכניים.

אבל, יש בהם המון שגיאות כתיב/הקלדה וכתיבה עילגת - כדאי שתתן למישהו לעבור על הכיתובים ולהעיר עליהם, כדי שיצא מתחת ידך דבר נאה ומתוקן מכל הבחינות.

מלבד זאת נדמה לי שהאתר מאד איטי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלה למקצוענים שכאן,
אני בונה אתר ליעוץ משכנתאות,
איך כדאי לשים מחשבון משכנתא?
בגדול יש לי מחשבון שעובד לפי אקסל,
אבל יש היום מתקדמים יותר, יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
שאלה למקצוענים שכאן,
אני בונה אתר ליעוץ משכנתאות,
איך כדאי לשים מחשבון משכנתא?
בגדול יש לי מחשבון שעובד לפי אקסל,
אבל יש היום מתקדמים יותר, יש למישהו רעיון?
נראה לי שכדאי לך לפתוח אשכול חדש.

• הוסף לסימניות
אתר מיוחד!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה