מעניין! -צילומי אויר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1162619:
אני כבר בניתי למישהו פה מהפורם כזה דבר הוא מצלם הרבה צילומים מהאוויר אז הוא קנה כזה מכשיר אם בונים אותו לבד אז יוצא רבע מחיר ממה שעולה בנוי.

איך? שתף!

• הוסף לסימניות
פשוט קונים את כל החלקים של המעופף ומחברים את זה ביחד זה מאוד פשוט לבנות את זה וצריכים גם להלחים שם חוטים זה הכול.
הוא קנה את זה בתל אביב בדיוק איפה אין לי מושג יש על זה הרבה סרטוני הדרכה ביוטיוב.

• הוסף לסימניות
והשליטה?

• הוסף לסימניות
מעולה יש לו גם JPS שאם הוא רואה פתאום שהוא יצא מהטווך אז הוא חוזר לבד למקום מאיפה שהוא התחיל את הטיסה יש בזה גם הרבה דגמים יש אם 2 מנועים יש עם 6 יש הרבה סוגים הכמות של המנועים יותר תלוי בכובד שרוצים להלביש עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1162632:
מעולה יש לו גם JPS שאם הוא רואה פתאום שהוא יצא מהטווך אז הוא חוזר לבד למקום מאיפה שהוא התחיל את הטיסה יש בזה גם הרבה דגמים יש אם 2 מנועים יש עם 6 יש הרבה סוגים הכמות של המנועים יותר תלוי בכובד שרוצים להלביש עליו.

אני לא מבין אותך, זה קיט?

• הוסף לסימניות
ואני יושב ותוהה לעצמי בשעת לילה מאוחרת (או בוקר מוקדמת) זו....
מי יותר מתענג על האשכול הזה ?
wen או tamiro ???
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1162632:

GPS
הבעיה שאתה צריך להגדיר לו כל פעם מחדש את נקודת החזרה
אחרת... אתה תמצא את עצמך מפזר שלטים בעיר
של "מי ראה את המזל"ט שלי"

גולן.
המזלטים הגדולים מגיעים ללא מצלמה
אתה שם עליהם מה בראש שלך
פיקוד העורף לדוגמה מפעיל כאלו כאמצעי תאורה ניידת

עם מצלמה נורמאלית זה מסוגל להחזיק באיזור הרבע שעה באוויר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1162597:
אני לא יודע יותר ממך.

תן אתר שנוכל להגיע לזה
או יותר נכון- איפה ראית את זה?

• הוסף לסימניות
שמתי קישור למעלה.

• הוסף לסימניות
השליטה זה בשלט.
יש כאלה שאפשר לכוון את סמארטפון בתור מסך אני לא חושב שזה בשביל שליטה.

• הוסף לסימניות
מכירה אברך שמצלם עם המכשיר הנ"ל
מדהים לסרטי תדמית וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה