מענין אותי לדעת ל גבי הצגת תיק עבודות לווב

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הרעיון לשלוח תיק עבודות בפורמט הזה? זה חוץ מלשלוח קישור גם לאתר.
פשוט נראה לי משעמם לשלוח תמיד קישור לאתר.
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• portfolio.mp4
    11.9 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
זה רעיון מיוחד, הביצוע פחות. המעבר בין התמונות לא נעים בעין.
אבל האמת, עם כאלה עבודות מי צריך שיווק יוצא דופן? המומחיות והיכולות שלכם מדברות לבד, ומי שרציני ומעוניין לבנות אתר לא מתעצל מללחוץ על קישורים.

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה בפוטושופ, אנימציה לגיף. אולי כדאי לשים יותר תמונות בין לבין.
אנסה.
תודה על המחמאות

• הוסף לסימניות
רעיון יעיל מאוד. יש לקוחות שמקלקלים את האתר אחרי שהוא נמסר לידם, ואין חשק להציג אותו בתיק העבודות.
אבל בדרך זו אפשר להראות לא רק את התמונה הסטטית של האתר, אלא איך הוא פועל (לפני שקילקלו אותו)

• הוסף לסימניות
זה מעצבן שאי אפשר להתעכב כמה שרוצים על עבודה מסויימת או להגדיל...
אבל העבודות מדהימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2363763:
רעיון יעיל מאוד. יש לקוחות שמקלקלים את האתר אחרי שהוא נמסר לידם, ואין חשק להציג אותו בתיק העבודות.
אבל בדרך זו אפשר להראות לא רק את התמונה הסטטית של האתר, אלא איך הוא פועל (לפני שקילקלו אותו)

אתה צודק. יש לי עוד עבודות שלא הכנסתי בכלל לאתר שלי.
הלקוח קיבל את המפתחות ומיד הרס את זה.
יש גם אתרים שרק עיצבתי ומתכנת בנה אבל לא פיקסל פרפקט וגם את זה אי אפשר להכניס לתיק העבודות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ גולד;2363922:
זה מעצבן שאי אפשר להתעכב כמה שרוצים על עבודה מסויימת או להגדיל...
אבל העבודות מדהימות.

אפשר לראות באתר את הרוב [לא הכל]

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מוזר שבונה אתרים מעביר תיק עבודות בפורמט של סרטון וידאו.
הצורה המתבקשת היא באתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;2364432:
לדעתי זה מוזר שבונה אתרים מעביר תיק עבודות בפורמט של סרטון וידאו.
הצורה המתבקשת היא באתר.

ברור שמעבירים באתר, אבל רציתי עוד משהו שיהיה קצת יותר חי מאתר.
לדעתך מיותר?

• הוסף לסימניות
באופן אישי זה מרגיש לי לא נכון. אבל זו רק דעתי.
אפשר להפיק מצגת דומה, יותר יפה ואף אינטראקטיבית בעזרת סליידר שכבות כלשהו...

• הוסף לסימניות
כן זה ניסיון בגיף בפוטושופ.
אפשר להפיק מצגת ב GWD
בכל מקרה זה ישמש אותי גם לוואצאפ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה