מחיר למשתכן מענקים לדירות יד שניה

• הוסף לסימניות
בעקבות ההגרלה לקבלת מענק לרכישת דירה עד 600 א"ש יד שניה, זהו שרשור לרשימת ערים שבהם ניתן למצוא דירות שעונות על התנאים הבאים:
מחיר ממוצע למטר הוא עד 10 אלף שקל- ככה אפשר למצוא דירה בגודל סביר
יש בו ריכוז יהודי- לא דווקא דתי- גדול- אם אין חרדים- אפשר להגיע במרוכז קהילה כי זה לא בערים מסוימות דווקא

קדימה- ערד, דימונה, ירוחם, התנחלויות מסוימות- לא בטוח שעונות על הקריטריון של בניה רוויה, מה עוד?
שימו לב- זה לא המקום לקינטורים- נא לשמור על שיח עניני בלבד!

• הוסף לסימניות
זה לא שכונות פשע?
אכן יש בשתי השכונות הללו הרבה פשע.
ככה זה, אין ארוחות חינם, דירות בחצי מיליון ש"ח יש רק בשכונות כאלו.
בשכונות הטובות של באר שבע וחיפה המחירים הרבה הרבה יותר יקרים...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלגבי באר שבע יש מה לבדוק כי לא כל האזורים ב ד' הם פשע הרבה מהם התחלפו בסטודנטים והעיר עצמה טובה ומפותחת

• הוסף לסימניות
אכן יש בשתי השכונות הללו הרבה פשע.
ככה זה, אין ארוחות חינם, דירות בחצי מיליון ש"ח יש רק בשכונות כאלו.
בשכונות הטובות של באר שבע וחיפה המחירים הרבה הרבה יותר יקרים...
בחיפה ובאר שבע אולי אבל יש גם קצת בעפולה, בבית שאן וכן בערים שהזכרתי בהודעה הראשונה- דימונה, ירוחם, ערד
אגב בירוחם אפשר למצוא דירות ממש גדולות יחסית למחיר- גם 70 מטר, וזה עיר לכל דבר, עם תשתית של קהילה תורנית קימת שאפשר להרחיב לקהילות נוספות כמו חסידים וליטאים בעוד שהיום יש כמעט רק ספרדים

• הוסף לסימניות
בחיפה ובאר שבע אולי אבל יש גם קצת בעפולה, בבית שאן וכן בערים שהזכרתי בהודעה הראשונה- דימונה, ירוחם, ערד
אגב בירוחם אפשר למצוא דירות ממש גדולות יחסית למחיר- גם 70 מטר, וזה עיר לכל דבר, עם תשתית של קהילה תורנית קימת שאפשר להרחיב לקהילות נוספות כמו חסידים וליטאים בעוד שהיום יש כמעט רק ספרדים
אני אישית הייתי מעדיף דירה בשכונה ד' בבאר שבע מאשר בדימונה/ירוחם/ערד או עפולה/בית שאן, בגלל פוטנציאל ההשבחה. (לגבי חיפה אני מסופק)

• הוסף לסימניות
אני אישית הייתי מעדיף דירה בשכונה ד' בבאר שבע מאשר בדימונה/ירוחם/ערד או עפולה/בית שאן, בגלל פוטנציאל ההשבחה. (לגבי חיפה אני מסופק)
אין בעיה, רק מומלץ לציין בערים שזה רק בשכונות מסוימות- מה האופי בשכונות האלו. בירוחם ודימונה וערד אפשר למצוא בכל העיר, באר שבע וחיפה רק שכונות פשע, בית שאן- אני לא יודעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה