יהודי-פשוט
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
כמה מענקים היו
הגשנו בקשה מאוחר
קיבלנו רק את ה1800
לדעתי היה גם
עוד 1400
אני טועה??
הגשנו בקשה מאוחר
קיבלנו רק את ה1800
לדעתי היה גם
עוד 1400
אני טועה??
יש על זה אשכולותתשמחו שקיבלתם
אנחנו הגשנו בקשות לכולם ואושר אבל תכל'ס הצ'קים לא הגיעו
התייאשנו
כן אני יודעת שיש על זה אשכולותיש על זה אשכולות
אני קיבלתי לחשבון
לא צריך להגיש דוחות בשביל לקבל@ה. בקר את מגישה דוחות?
כבר הגשת דוח ל2020? אולי אפשר לצרף לדוח מכתב עם הסבר שלא קיבלת
ולשנות את הכתובת לכתובת בארה"ב.
זה מה שאנחנו במשרד היינו עושים כנראה, במצב שלך. אולי מישהו מוציא לך מהתיבה או בדואר.
מאז שעברתי לכתובת בארה"ב העניינים הרבה יותר חלקים.
הם לא דורשים דוחות. אפשרי בהחלט לקבל בלי אא"כ מדווחים כל שנה וזה משהו אחר. בדוק כבר מכמה דרכים שבדקנו גם עם 2 אנשים שמתעסקים עם זב באופן קבוע, ואני מכירה המון שקיבלו בלי שום דוחות. עובדה גם שבאתר נכתב אושר לי וקיבלתי מכתב שזה בדרך.....אם את לא מקבלת עבור ילדים אז זה פחות הפסד (ה' יכול לתת במלא דרכים אחרות בע"ה).
אבל מה שאני יודעת שהם כן רוצים לראות דוח, אפילו ריק בלי הכנסות, בשביל לתת את המענק.
המלצה נוספת - לרשום בנק בארה"ב ולקבל ישירות לחשבון.
בהצלחה בהכל.
כל הכבוד על האמונה החזקההם לא דורשים דוחות. אפשרי בהחלט לקבל בלי אא"כ מדווחים כל שנה וזה משהו אחר. בדוק כבר מכמה דרכים שבדקנו גם עם 2 אנשים שמתעסקים עם זב באופן קבוע, ואני מכירה המון שקיבלו בלי שום דוחות. עובדה גם שבאתר נכתב אושר לי וקיבלתי מכתב שזה בדרך.....
ובכל זאת זה הפסק לא קטן בכלל.
אבל שוב, הקב"ה מנהל את העולם והוא שמחליט מי יקבל כדף ומי לא.
מאמינה בזה באמונה שלימה
כבר עברתי על כל זהכל הכבוד על האמונה החזקה
אולי יעזור
Get My Payment Frequently Asked Questions | Internal Revenue Service
Find answers to frequently asked questions about the Get My Payment application - after Missing Paymentswww.irs.gov
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים