מענקי קורונה

• הוסף לסימניות
אתמול ישבתי עם לקוח חדש שעבר אלי ממייצג אחר ולא ידע כלל על המענקים שהוא זכאי.
בו במקום בדקנו יחד והוא גילה שמגיע לו 3000 ש"ח מידית ואת המענקים הקודמים יתכן והוא פספס כי עבר התאריך...

כדאי שכל אחד יפנה למייצג שלו לבדוק אם הוא אכן קיבל את מה שמגיע לו, למייצג את אפשרות לראות מי זכאי ולכמה במסך המצורף

1599548475951.png

• הוסף לסימניות
רק הבהרה:
אין חובה כלל וכלל להגיש את הבקשות ע"י מייצג.
הפוך, מס הכנסה לא רצה לתת גישה למייצגים לנתוני המענקים, הם רצו שכל אחד יגיש בעצמו.
רק לאחר שהחל התהליך קיבלו המייצגים גישה עקב בקשות רבות (מידע פנימי מאומת).

אל תשלמו שקל על הגשת בקשות!
התהליך הוא קל ופשוט!
(מלבד חלק שמיועד לחברות גדולות שממילא יש להם מייצג).

• הוסף לסימניות
אצלינו
מדריכים את הנישומים מה לעשות
ז"א בלייב
בלי להכנס דרך השע"מ וכו'
חוסך גם כאבי ראש של ייפוי כח

• הוסף לסימניות
לא מסכימה עם מי שכתב שמודבר בתהליך פשוט וקל!!!
בתור עובדת במשרד מייצג, אני עדה לכל אלה שלכאורה זכאים ומישום מה לא מקבלים, האתר נופל בכל רגע נתון.
בקיצור סיוט!!!

• הוסף לסימניות
לא מסכימה עם מי שכתב שמודבר בתהליך פשוט וקל!!!
בתור עובדת במשרד מייצג, אני עדה לכל אלה שלכאורה זכאים ומישום מה לא מקבלים, האתר נופל בכל רגע נתון.
בקיצור סיוט!!!
לכן מומלץ ללוות טלפונית את הנישום שהוא יגיש בשם עצמו ולא ע"י שע"מ וכו'

• הוסף לסימניות
מי שמגיש בשם עצמו, זה הליך קל ופשוט. אני לקוח של @יהודה מילר ועשיתי לפי ההדרכה שלו. עשיתי הכל לבד, בקלות מדהימה.

• הוסף לסימניות
אל תשלמו שקל על הגשת בקשות!
התהליך הוא קל ופשוט!
(מלבד חלק שמיועד לחברות גדולות שממילא יש להם מייצג).

מי שמצליח עם ההדרכה שכתבתי אכן יכול לחסוך, זה תהליך די פשוט.
מי שעם זה הוא לא מסתדר ישקול לבקש עזרה בתשלום מכל מי שיכול לעזור לי טכנית (היו לי כמה בודדים כאלו מתוך מאות שהסתדרו מצוין)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה