- הוסף לסימניות
יש לך שם של מישהו?אין לי מושג בעניין
צריך לשאול מישהו שמבין בזה
אפשר לנסות אצל אלה שמגישים דוחו"ת מס בעבור אנשים הם בד"כ מבינים בזה שווה לנסות אצל מי שמגיש לך
בהצלחה
יש לך שם של מישהו?אין לי מושג בעניין
צריך לשאול מישהו שמבין בזה
אפשר לנסות אצל אלה שמגישים דוחו"ת מס בעבור אנשים הם בד"כ מבינים בזה שווה לנסות אצל מי שמגיש לך
בהצלחה
אם יש לי אזרחות ואין לי SSN, אפשר להגיש בקשה?לא צריך כלום צור איתי קשר במייל ואתן לך הוראות
אני לא לוקח כסף על הוראות
אי"צ לתת לי SSN אין מה לפחד מפישינג- ותיזהרו מאוד לא לתת את המספר לאף אחד לא מוכר יכולים לגנוב אותכם
הודעה רשמית של האמריקאים
[מותר לתת לי לייק![]()
]
למה? באיזה בעיה נתקלת?שלום!
אם משהו פה הגיע לשלב מילוי הטפסים והתבקש להכניס routing number האם זה התקבל????
משהו יודע פרטים על זה?
בתודה
תודה על ההענות.
הבנק הביא לי את מספר הIban. זה מה שאת כתבת או משהו אחר, כי אחרי ששלחתי שלחו לי הודעה שיש עם זה בעיה.
אל תעבירו חשבון ישראלי אין העברות לישראל רק בצ'קים [עד כמה שידוע לי]העברת להם פרטי חשבון של בנק ישראלי?
חייב להיות לך איזה משהו גרין קארד וכדו' ואני חושב שזה גם טובאם יש לי אזרחות ואין לי SSN, אפשר להגיש בקשה?
ראיתי שיש שינוי במדיניות של רשות המסים האמריקאי (IRS) שגם אלא שלא נדרשים למלא מיסים, גם זכאי למענק.
הם הפיקו אתר מיוחד לצורך האזרחים האלה.
השאלה שלי זה רק שצריכים למלאות כתובת - איזה כתובת יש למלא? והאם כתובת בישראל גם תקף? לפי מה שנראה - התשובה חיובית, כי אח"כ נדרשים למלא מספר מוקד של הכתובת, וכתוב שם - אלה שגרים במדינות שאין מיקוד, אין צורך למלא את זה. אלא שלא מובן לי אם כן למה יש למלא כתובת? מה יש להם מזה? אשמח לעזרה
אני לא מכיר את זה [זה קצת נראה רק לתושבי ארה"ב> כתובת אמריקאית אבל אני לא יודע]נכנסתי לאתר הזה מילאתי את הנתונים וזה מה שהוא הציג בפני:
Payment Status Not Available
According to information that we have on file, we cannot determine your eligibility for a payment at this time.
For more information on the eligibility rules, see our Frequently Asked Questions page.
?????
קבלתי את המדריך - לא מצליחה להוריד בשום אופן על כל האופציות הוא כותב לי קובץ פגוםאני ממליץ לכ"א למלאות בעצמו עם המדריך שלי [קישור ניתן לקבל אוטו' בשליחת מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>]
מי שבכ"א מעוניין במישהו אחר שימלא לו זה אפשרי בתשלום
ניתן לקבל עזרה לכל אורך הדרך בחינם במייל הנ"ל בהצלחה
זה קובץ RAR וצריך ווין ראר כדי לפתוח אותוקבלתי את המדריך - לא מצליחה להוריד בשום אופן על כל האופציות הוא כותב לי קובץ פגום
תודה רבהע"מ להגיש את הבקשה לקבל את הכסף יש ללחוץ על הקישור הזה ואח"כ ניתן להוריד מכאן מדריך מוסרט מה לעשות הלאה אני מתנצל על צורת המדריך לא היה לי מקליט מסך שיכול להקליט גם את הדיבור שלי ולכ כתבתי בקובץ טקסט פשוט
מי שמסתבך או שיש לו כל שאלה שהיא ניתן לפנות אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים