מידע שימושי מענק העבודה לשנת 2019 ישולם בפעימה אחת ב 1 ליולי

• הוסף לסימניות
האם החישובים בגובה השכר מיתייחסים לברוטו או לנטו?

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור נתנו מענק מופחת משנה שעברה וגם הורידו את ה 30% תוספת לשני בני הזוג שעובדים

קבצים מצורפים

• מס.png
    מס.png
    KB 36.7 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
יש פה מישהי עם עוסק פטור שאישרו לה מענק?

• הוסף לסימניות
תבדקו בחשבון
יש כאלו שכבר רואים בחשבון

• הוסף לסימניות
לי אישרו. זה תלוי בהכנסות.
כן אני יודעת, כל שנה מאשרים לי
רק שכתוב שלא הוגש דוח בתיק עצמאי וכן הגשתי
רציתי לדעת מתי זה אמור להתעדכן

• הוסף לסימניות
לוחצים למעלה- לבדיקת סכום המענק אותו אתה זכאי לקבל
תודה, אכן הסתדרתי
מעניין הוא כותב שב-2018 וב-2019 אני זכאית לאותו סכום
אבל נראה לי ששנה שעברה קבלתי בפועל יותר

• הוסף לסימניות
סליחה, זה לא קשור(אני פשוט פתחתי את העסק ב-2019 וקבלת מענק קורונה היתה חייבת בקבלת הדוח).
אבל תנסי לנדנד איפה שציינתי לך (https://www.gov.il/apps/taxes/taxes/#/shelot-vetshuvot/he?pniyaPopUp=true&pniya=true)
הם עונים באותו יום או למחרת ובד"כ מסדרים את זה מיד. (חזרו אלי תמיד עם תשובה ואפילו התקשרו אלי לוודא שהכל בסדר)

אולי מישהו כאן יוכל להושיע אותי?
את המייל הזה שלחתי היום למוקד שירות של מס הכנסה וקבלתי מענה אוטומטי עם הסברים לגבי תקופת הקורונה...

מזה זמן רב אני מנסה להגיש תביעה למענק עבודה
אך בכל פעם נתקלת באותה בעיה-
האתר אינו מאפשר לי, כי מספר הטלפון שלי אינו מעודכן במערכת.
כשאני נכנסת לאזור האישי על מנת לעדכן את המספר, מתקבלת הודעה שנשלח אלי קוד אימות במסרון, אך אין לי אפשרות לקבל מסרונים.
יש לציין שבכניסה לאזור האישי נשלח אלי בכל פעם קוד אימות במייל ולא בSMS, אך כאן משום מה הדבר אינו מתאפשר.

כבר ניסיתי מספר פעמים בחודשים האחרונים להתקשר למוקד רשות המיסים, אך אין מענה
היום ניסיתי פעמיים להתקשר, בכל אחת מהן חיכיתי כחצי שעה ואף יותר , ללא מענה!!!

אתמול מישהו כתב כאן הוא מחכה 42 דקות על הקו,
אז החלטתי היום להתאזר בסבלנות- חיכיתי 56 דקות על הקו, ואז...התייאשתי

למי פונים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה