מענק להתאמת העסק לקורונה ממעוף

• הוסף לסימניות
אשמח למידע מבעלי נסיון.
קיבלתי אישור למענק הנ"ל.
השקעתי כמה דברים שהיו נחוצים לי לעסק והתקשרתי למספר שרשום על מנת לוודא שההוצאות הנ"ל אכן עומדות בקריטריונים ונאמר לי שלא.
השאלה שלי היא-
אם אני מבקשת שיוציאו לי חשבונית שבה נכתב שהקבלה עבור פרסום ושיווק דיגיטלי בזמן שהשרות שאותו נותנת בעלת המקצוע זה לדוג' ייעוץ שיווקי יש מישהו שיכול לעקוב אחרי זה?
כלומר אם יש לי קבלה של פרסום דיגיטלי חייב להיות שבעלת המקצוע אכן עוסקת בתחום הנ"ל ומוגדרת ככה במשרד המע"מ או איפשהוא?
ולכל מי שדואג ערב ר"ה בררתי טוב את הנושא מבחינה הלכתית.

• הוסף לסימניות
אשמח גם למידע איזה קבלות עוברות שם. למי שיש נסיון. תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה הבעיה שזה יהיה קבלה של יעוץ שיווקי למעבר למדיה הדיגיטלית או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
אני הגשתי בקשה על בניית אתר אינטרנט+ רכישת סמארטפון
ענו לי שסמארטפון לא נכלל במענק.
אז הם מרשים לי לשלוח קבלה אחרת אז שלחתי של מחשב ב4000 שח

• הוסף לסימניות
היום זה היום האחרון לרכישות שאפשר לקבל עליהם מענק.

• הוסף לסימניות
לא כתבו במייל שתאריך ההגשה נדחה אבל תאריך הרכישות נשאר עד 30.09 (שכבר עבר)
תיקון:

לי כתבו במייל שתאריך ההגשה נדחה אבל תאריך הרכישות נשאר עד 30.09 (שכבר עבר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה