מידע שימושי מענק לעצמאים ב'חרבות ברזל' - עדכונים! למי שיש...

לי כתבו "הסתיים הטיפול בבקשתך"
מישהו יודע מה זה אומר
אני אמורה לקבל או לא ?

באזור האישי
כאן?
1706121618547.png

אני קיבלתי הודעה למייל עם מכתב שמפרט את ההכנסות, ואת הסכום המגיע לי. לא היה כתוב מתי יכנס הכסף.

הגשנו ב 16 לחודש
היום הכסף נכנס

מענק כפול, אכן

מענין
נכנס לי כסף פחות מפעם קודמת
לכאורה צריך כפול
הנתונים די דומים לפעם הקודמת
אין לי מושג למה
אבל רשום לי באזור האישי טרם חושב
מה הכוונה?

שאלה
הבדיקה בעוסק פטור היא לפי הממוצע החודשי בשנה שעברה
או לפי החודש הספציפי?
לשם הדוגמא:
הממוצע השנתי לחודש היה 8,500 ש"ח לחודש
ובחודש אוקטובר 2022 ההכנסה הייתה 15,000 ש"ח
והשנה באוקטובר ההכנסה הייתה10,000 ש"ח
השאלה אם יש זכאות כי הולכים לפי החודש או שאין זכאות כי הולכים לפי הממוצע השנתי?

הגשנו ב 16 לחודש
היום הכסף נכנס

מענק כפול, אכן
מענק כפול, זה אומר שאם היה רשום לי סכום הפיצוי נגיד 1000, אקבל 2000? כי היה כתוב לי איזה סכום אבל לא הבנתי אם זה הכפול כבר, או שזה לחודש אחד

האם לא ניתן להגיש רק על ירידה בנובמבר לבד, כמו שהיה ניתן להגיש עבור אוקטובר?
אם אכן לא ניתן, אז קרה כאן דבר מעניין.
בהתחלה דובר שיהיה מענק רק על נובמבר, ואח"כ הוסיפו לטובת הציבור גם על דצמבר.
אבל בעצם לכאורה הרבה עסקים שחוו ירידה בנובמבר והתאוששו בדצמבר, עכשיו לא יוכלו להגיש על הירידה בנובמבר??
אם כך, בעצם המדינה הרויחה הרבה מזה שהיא הוסיפה את המענק עבור דצמבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה