מענק לעצמאים ספטמבר-אוקטובר !!

• הוסף לסימניות
שאלתי שאלה זו באשכול אחר היום, אשמח אם משהוא יוכל לענות לי תודה.
יש לי עוסק פטור ואני לא זכאית לקבל מענק החזר הוצאות בגלל שההכנסות בשנת 2019 לא מספיקות.
השאלה אם אפשר לערער על זה ואם יש טעם לערער, כיון שבשנת 2019 הייתי לאחר לידה ולכן ההכנסות ירדו
אבל אם יחשבו לי לפי 2018 אני כן זכאית.
תודה רבה
הקלות לעצמאיות ועצמאים שהיו בחופשת לידה או בשירות מילואים בשנת 2019 ובכך נפגעה זכאותם למענקי סיוע לעצמאים:
-עצמאית (או עצמאי) שהיה לה בתקופת הבסיס (התקופה אליה משווים כדי לקבוע שיעור ירידה במחזור) חודש של פעילות מופחתת, בה לא עבדה 7 ימים או יותר, בשל חופשת לידה או שמירת הריון - תוכל לבחור לחשב את מחזור העסקאות בתקופת הבסיס לפי ממוצע המחזורים החודשי בתקופה של 12 חודשים רצופים הקודמים לחודש הראשון שבו היה לה חודש של פעילות מופחתת, או לפי ממוצע המחזורים החודשי בשנת 2019, למעט החודשים בתקופה האמורה שבהם היתה לה פעילות מופחתת, לפי בחירתה.
-עצמאי (או עצמאית) שהיה לו בתקופת הבסיס חודש של פעילות מופחתת שבה לא עבד 7 ימים או יותר בשל ימי שירות מילואים בצה״ל, יוכל לבחור לחשב את מחזור העסקאות בתקופת הבסיס לפי ממוצע המחזורים החודשי בשנת 2019, למעט החודשים שבהם שירת במילואים.

• הוסף לסימניות
עדיין לא נפתח.. מישהו יודע מתי?
הכוונה לנובמבר דצמבר

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה נפתח ב-5 לחודש הלועזי

• הוסף לסימניות
ו
הקלות לעצמאיות ועצמאים שהיו בחופשת לידה או בשירות מילואים בשנת 2019 ובכך נפגעה זכאותם למענקי סיוע לעצמאים:
-עצמאית (או עצמאי) שהיה לה בתקופת הבסיס (התקופה אליה משווים כדי לקבוע שיעור ירידה במחזור) חודש של פעילות מופחתת, בה לא עבדה 7 ימים או יותר, בשל חופשת לידה או שמירת הריון - תוכל לבחור לחשב את מחזור העסקאות בתקופת הבסיס לפי ממוצע המחזורים החודשי בתקופה של 12 חודשים רצופים הקודמים לחודש הראשון שבו היה לה חודש של פעילות מופחתת, או לפי ממוצע המחזורים החודשי בשנת 2019, למעט החודשים בתקופה האמורה שבהם היתה לה פעילות מופחתת, לפי בחירתה.
-עצמאי (או עצמאית) שהיה לו בתקופת הבסיס חודש של פעילות מופחתת שבה לא עבד 7 ימים או יותר בשל ימי שירות מילואים בצה״ל, יוכל לבחור לחשב את מחזור העסקאות בתקופת הבסיס לפי ממוצע המחזורים החודשי בשנת 2019, למעט החודשים שבהם שירת במילואים.
ומי שילדה גם ב - 2018 וגם ב - 2019, מה דינה?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין:
זה-
Screen Shot 2021-01-10 at 12.52.16.jpg

לזה-
Screen Shot 2021-01-10 at 12.52.28.jpg

הייתה לי ירידה של 55%
זה אותו מענק רק החישוב הוא לפי אחוזים בפגיעה?

אני צריכה לבקש רק את המענק של ה-40%
או את שתיהם?

ונוהגים לתייג פה את @יהודה מילר
מנהג בישראל - דין הוא :)

אשמח לכל עזרה!!

• הוסף לסימניות
זה 2 מענקים שונים
אפשר לבקשה את שניהם

וואי איזה שווההה!!

אין אותיות קטנות? דברים שאני צריכה לדעת לפני?
כי כיביכול שתי המענקים רשומים אותו דבר ולא נראים שונים במהותם
חוץ מהפגיעה באחוזים....

אז אתה אומר שבלב שקט אני יכולה לבקש את שתיהם?

עריכה: אני רואה שבאחד מהם כתוב הוצאות עסק קטן
והשני מענק עצמאים ושכירים

מישהו יכול להסיר לי במילה מה כל אחד?

• הוסף לסימניות
מענק עצמאים חייב במס הכנסה
מענק הוצאות חייב גם בביטוח לאומי
פעם מישהו פרסם שמענק הוצאות אי אפשר לקבל במצב של 0 הכנסות
צריך לברר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה