מענק מרץ אפריל

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת בוודאות כמה הצהרתי לגבי חודשים ינואר ופברואר.
יש דרך לשחזר?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר מחזור עסקאות?
הכוונה לסך ההכנסות ברוטו? כולל מע"מ? בניכוי הוצאות?
מי יודע?
@יהודה מילר אולי? תודה

• הוסף לסימניות
צריך ירידה של 25% זה כתוב מפורשות.

איפה זה כתוב?
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
לא ברור לי, מי רשאי לקבל מענק הוצאות לעסק קטן- במקרה ו- חוויתי ירידה מעל 25% . מה עוד אני צריכה כדי לקבל את המענק הזה? להוכיח הוצאות גם?
כי אני הגשתי בקשה, קיבלתי מענק, אבל אז הרואה חשבון הזהיר אותי שיבקשו ממני בחזרה כי אין לי כמעט הוצאות בעסק.
זה נכון?? לא להגיש בקשה יותר?

• הוסף לסימניות
ציטוט:
לפי הסיכום, גם 11 אלף נשים עצמאיות שילדו באותה תקופה ייהנו מדמי לידה בהתאם להכנסתן משנת 2019 או 2020 ואף 2021 – לפי הגבוהה מבניהן, וזאת בנוסף על מענקים אחרים שלהן הן זכאיות. כך שבחישוב כולל הן אף תקבלנה תשלום גבוה יותר.
קישור

• הוסף לסימניות
אולי מישהו ממכם יודע
האם מותר להגיש בקשה למענק בחופשת לידה?
כן, כי יכולת להעסיק עובדת שתמשיך לתפעל את העסק. ובגלל הקורונה אין הכנסות.

• הוסף לסימניות
אני גם בחל"ד ולא עבדתי בחודשים מרץ אפריל.
ז"א שהיו 0 הכנסות.
האם אני זכאית למענק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם העסק נפתח ב3.2019,
תקופת הבסיס נחשבת לפי חודשים 3-4 2019 ? או לפי חודשים 3-4 2020?
או לפי ממוצע של שנת 2019?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה