מענק משרד הפנים בירושלים

• הוסף לסימניות
היה לנו מקרה מעניין. חושבת שזה יכול לקרות להרבה.
אנחנו גרים בירושלים.
שנה שעברה קיבלנו הנחה בארנונה.
אבל השנה גרנו בדירה שלא משלמים עליה ארנונה...

שאלתי בעירייה, וענו לי שבשבוע הקרוב תהיה אפשרות להוריד איזשהו טופס באתר שלהם למקרים כאלו.

• הוסף לסימניות
היה לנו מקרה מעניין. חושבת שזה יכול לקרות להרבה.
אנחנו גרים בירושלים.
שנה שעברה קיבלנו הנחה בארנונה.
אבל השנה גרנו בדירה שלא משלמים עליה ארנונה...

שאלתי בעירייה, וענו לי שבשבוע הקרוב תהיה אפשרות להוריד איזשהו טופס באתר שלהם למקרים כאלו.
זה לא הולך לפי שנת 2020?

• הוסף לסימניות
זהו שבעיקרון כן.
אבל לנו היה מקרה מיוחד שאנחנו לא היינו קיימים ב2020...
לזה יהיה בעזרת ה' טופס באתר של העירייה.
אני גם אותו בעיה ב2020 לא היה לי ארנונה אבל עכשיו ב2021 אני כן משלם אבל עוד לא הגשתי הנחה בארנונה אני יכול לקבל את המענק?

• הוסף לסימניות
אני גם אותו בעיה ב2020 לא היה לי ארנונה אבל עכשיו ב2021 אני כן משלם אבל עוד לא הגשתי הנחה בארנונה אני יכול לקבל את המענק?
זו שאלה מעניינת.
אני מציעה לשאול בעירייה. ענו לי שם בצורה נחמדה מאוד.

לנו זה לא משנה, כי אנחנו עדיין בדירה שאין עליה ארנונה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתוך אתר העיריה https://www.jerusalem.muni.il/he/residents/arnona/distribution-of-food-stamps/

זכאים לקבלת תווי המזון באופן אוטומטי
  1. תושבים שמקבלים בשנת 2020 או 2021 הנחה בארנונה מטעמי הכנסה בשיעור 70% ומעלה.

• הוסף לסימניות
הנה מה ששלחו לי

קבצים מצורפים

• __לכידה (1).PNG
    __לכידה (1).PNG
    KB 41.1 · צפיות: 38
  • __לכידה.PNG
    __לכידה.PNG
    KB 32.2 · צפיות: 41

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה