מענק עבודה - אי זכאות עקב נכסים - לא עונים בטלפון

• הוסף לסימניות
הגשתי בקשה למענק עבודה לשנת 2017
אבל התשובה באתר היא שאני לא זכאית עקב נכסים
העניין הוא שברשותי נכס יחיד וזהו....
מה עושים?
הבעיה היותר גדולה היא:
שאני יומיים מנסה לתפוס אותם בטלפון
ומחכה כל פעם מעל ל 3/4 שעה
ואף אחד לא עונה
מה עושים??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עצמאי יכול להגיש על 2017??
בבדיקה רשום לי (על בעלי) שלא נקלטו עדיין דיווחי בן הזוג
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
תתקשרי ב8:00 בבוקר עונים די מהר
או פשוט לחכות על הקו שעה + העיקר שבסוף עונים

• הוסף לסימניות
הגשתי גם
ענו לי שלילי בגלל לא הוגש דו"ח עצמאי
(אני שכירה ועוד עובדת במשהו קטן כעצמאית)
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
זכור לי שמלאתי טופס באינטרנט...
איך מגישים? אשמח לקבל מידע אני טירונית ובורה בתחום
תודה!!
כתבתי על בסיס מה שכתבת שהם כתבו שלא הוגש דו"ח עצמאי
מה הגשת באינטרנט ? יש דוח שנתי למס הכנסה שצריך להגיש, האם הוגש?

• הוסף לסימניות
עצמאי יכול להגיש על 2017??
בבדיקה רשום לי (על בעלי) שלא נקלטו עדיין דיווחי בן הזוג
מה זה אומר?
בעלך הוא שכיר? אם כן זה אומר שהמעסיק שלו טרם שידר 126 לשנת 2017 (סוג של דיווח שנתי הנדרש מכל מעסיק)

• הוסף לסימניות
בעלך הוא שכיר? אם כן זה אומר שהמעסיק שלו טרם שידר 126 לשנת 2017 (סוג של דיווח שנתי הנדרש מכל מעסיק)

כן , שכיר.. צריך לבקש את זה מהמעסיק שלו או שזה אמור להיות אוטומט?
כבר עבר שנה מאז...

• הוסף לסימניות
כן , שכיר.. צריך לבקש את זה מהמעסיק שלו או שזה אמור להיות אוטומט?
כבר עבר שנה מאז...
מדובר בדיווח שנתי על כלל השכר ששולם לכלל העובדים ומעבירים בקובץ למס הכנסה.
זו חובה של המעסיק מול מס הכנסה ולאו דווקא מול העובד אבל מסתבר שבעקיפין אי הדיווח פוגע בעובד....
אז שיפנה למעסיק בבקשה להסדיר את הדיווח הנ"ל (126).
אגב ייתכן שמשרד רואי החשבון של המעסיק היה אמור לעשות זאת עבורו וקיים אי דיווח ללא ידיעתו של המעסיק.

• הוסף לסימניות
תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה