- הוסף לסימניות
תודה רבהצריכה לבוא פיזית עם ת.ז. ושיק (על שמך)
הת.ז. שיראו שזה את
השיק שיראו שיש לך חשבון פעיל בבנק על שמך שלשם יכנס התשלומים
כדאי להגיש עד 30.6 כדאי שיכנס ב15.7 פעימה ראשונה
תודה רבהצריכה לבוא פיזית עם ת.ז. ושיק (על שמך)
הת.ז. שיראו שזה את
השיק שיראו שיש לך חשבון פעיל בבנק על שמך שלשם יכנס התשלומים
כדאי להגיש עד 30.6 כדאי שיכנס ב15.7 פעימה ראשונה
ממוצע...!ועוד
אני רואה בכל זכות
צפה בקובץ המצורף 667197
כנראה המענק היה גבוה יותר בשנים קודמות
יכלו לקבל 6-7-8 אלף
השנה זה מוגבל ל4.000?
כנראה השתנו תעריפים
אם כבר קיבלת את הכסף, זה של 2018.הגשתי לא זוכר מתי דרך בנק הדואר אני לא זוכר אם הגשתי של 2018 או של 2019 בינתיים קיבלתי 4 תשלומים מה שנפתח עכשיו זה משהוא חדש? של 2019 שזה אומר שמה שהגשתי בעבר זה על 2018? ועכשיו אני זכאי מחדש?
תודה ושוב שאילה מאיש פשוט שלא מיתמצא מה עליי לעשות דרך האינטרנט איזה תלושים ? אישורים?אם כבר קיבלת את הכסף, זה של 2018.
אם עדיין לא הגשת 2019, זה הזמן!
לתרום לצדקת האוהלהגשתי 2019 דרך האתר ואני לא רואה שום מייל ושום מסמך בנושא ואין לי מספר תביעה מה עלי לעשות?
תעברי על האשכול. נראה לי שהיה כתוב שאפשר לבדוק באתר בלי מספר תביעה.הגשתי 2019 דרך האתר ואני לא רואה שום מייל ושום מסמך בנושא ואין לי מספר תביעה מה עלי לעשות?
לא צריך תלושים ואישורים.תודה ושוב שאילה מאיש פשוט שלא מיתמצא מה עליי לעשות דרך האינטרנט איזה תלושים ? אישורים?
הגשתי 2019 דרך האתר ואני לא רואה שום מייל ושום מסמך בנושא ואין לי מספר תביעה מה עלי לעשות?
תודה ושוב שאילה מאיש פשוט שלא מיתמצא מה עליי לעשות דרך האינטרנט איזה תלושים ? אישורים?
ניתן לבדוק ללא מספר תביעה
2020, זה נחשב לפי השנה בה זה שולם.לאיזו שנה מחושבים דמי לידה שנכנסו בשנת 2020 על חודשי חופשת לידה בשנת 2019?
למי יש מידע? ניסיון?
בטוח? מידיעה?2020, זה נחשב לפי השנה בה זה שולם.
גם אם ישלמו לכם משכורת ב2020 על חודשי עבודה בשנת 1910זה ייחשב לצורכי מס לשנת 2020.
משכורת דצמבר אכן מחושבת על שנה קודמת.בטוח? מידיעה?
לדעתי זה נחשב 2019 כמו שעל חודש 12 תמיד משלמים בשנה שאחרי זה הולך אחרי הזמן שעבורו שולם הכסף. אבל אם זה מידיעה אני חוזר בי
איפה ראיתם?המענק בפעימה אחת, כבר הספיק להתעדכן ברשות המיסים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים