דרוש מידע מענק עבודה מס הכנסה שלילי

• הוסף לסימניות
בסד
אשמח להתיעצות מי שיש לו יותר אינפורמציה בנושא
תודה.
אחד התנאים שיש דיר ה יחידה
השאלה אם הדירה הנוספת נרכשה בשנת המס אבל נמסרה מאוחר יותר נחשבת לדירה נוספת?
כמו כן האם ידוע על מענה אנושי ברשות המיסים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז זה אמור להיות לפי טופס 4.

• הוסף לסימניות
אם זה לא קבוצת רכישה.
בקבוצת רכישה זה נקרא שיש לכם קרקע - אנחנו הצלחנו פעם להגיש איזה ערעור על זה.

• הוסף לסימניות
בכל זאת מי יכול לתת לי אינפורמציה מדויקת אם אני זכאית ברשות המיסים?

• הוסף לסימניות
בסד
אשמח להתיעצות מי שיש לו יותר אינפורמציה בנושא
תודה.
אחד התנאים שיש דיר ה יחידה
השאלה אם הדירה הנוספת נרכשה בשנת המס אבל נמסרה מאוחר יותר נחשבת לדירה נוספת?
כמו כן האם ידוע על מענה אנושי ברשות המיסים?
היה לי מקרה כזה לפני כמה שנים
השאלה ששלחתי למחלקת מקרקעין

סורב לקבלת ההכנסה מאחר ובשנת 2019 היה ברשותי 2 דירות!
דירה שנקנתה שנה קודם- ודירה ישנה שנמכרה לפני
סהכ היה ברשותי פחות מ: 18 חודשים דירה חילופית לצורך קניה/מכירה
אשמח שתעדכנו ותזכו אותי לקבלת מענק עבודה

תשובה שקיבלתי

מאחר ומדובר בדירה חלופית וטרם עברו 18 חודשים, הינך זכאית לקבלת המענק עבור שנת 2019.
כספי המענק יופקדו בחשבון הבנק .

כלומר מותר שיהיה 2 דירות בתקופה של עד 18 חודש
לצורך מכירה/קניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה