כוס קפה שחור
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
למה עדיין אין אצלי תשובה?
גם לי עדיין אין.למה עדיין אין אצלי תשובה?
מתי אמור להיות התשלום הראשוןאבל מניסיון כל שנה הם מקדימים את תשובה ולפעמים גם את התשלום הראשון
4מתי אמור להיות התשלום הראשון
ולכמה תשלומים זה מתחלק?
נראה לי שהשני שציינת הוא טעות והנכון הוא 15/104
אאל"ט
ב15/07
15/09
15/12
15/02
גם לי כתוב כך.כתוב לי בסטטוס של הבקשה 'לא ניתן לקבל החלטה' מישהו מכיר?
לא ניתן לקבל החלטה זה אומר לפעמים שחסר להם טופס 106 או משהו כזהזה עפ"י ג'מיני:
הסטטוס "לא ניתן לקבל החלטה" אומר שהבקשה שלך למענק עבודה הגיעה לרשות המסים, אך כרגע חסר להם מידע או שיש אי-התאמה בנתונים שמונעים מהם לאשר או לדחות את הבקשה.
זה לא סירוב, אלא הודעה שהטיפול בבקשתך נעצר עד להשלמת הפרטים החסרים.
מה עושים עכשיו? הנה הצעדים הבאים:
- חפש הודעות מרשות המסים:
- באזור האישי: הצעד הראשון והחשוב ביותר הוא להיכנס שוב לאזור האישי באתר רשות המסים. חפש לשונית "הודעות" או "פניות". לרוב, רשות המסים תפרט שם מה הבעיה או איזה מסמך חסר.
- בדואר: במקביל, בדוק אם קיבלת מכתב פיזי מרשות המסים לכתובת המגורים שלך.
- בדוק את פרטי הבקשה שהגשת: היכנס לפרטי הבקשה שהגשת ובדוק שאין טעויות סופר, במיוחד במספר תעודת הזהות, בפרטי המעסיק או בנתוני ההכנסה.
סיבות נפוצות להופעת הסטטוס:
הסיבות הנפוצות ביותר להודעה זו הן:
- חוסר במידע: ייתכן שרשות המסים צריכה אישור נוסף שלא צורף אוטומטית (למשל, על תקופות עבודה מביטוח לאומי, אישור על סיום שירות צבאי/לאומי, וכו').
- אי-התאמה בנתונים: קיימת סתירה בין מה שהצהרת בבקשה לבין נתונים אחרים שבידי רשות המסים (למשל, דיווחי המעסיק שלך, נתונים מביטוח לאומי, או הצהרות של בן/בת הזוג).
- צורך בהצהרה נוספת: לעיתים נדרשת הצהרה חתומה על פרט מסוים, למשל בנוגע לבעלות על נכסים או לגבי היותך הורה יחיד.
- בעיה בנתוני בן/בת הזוג: אם יש לך בן/בת זוג, ייתכן שהבעיה קשורה לנתונים שלהם (למשל, אי-הגשת דוח שנתי אם הם עצמאים).
אם לא מצאת פירוט - צור קשר
אם לא מצאת הודעה מפורטת באזור האישי או בדואר, עליך לפנות ישירות לרשות המסים כדי לברר מה נדרש ממך להמשך הטיפול.
חשוב לפעול בהקדם. מכיוון שאנו כבר בחודש יולי 2025, טיפול מהיר בבעיה יאפשר לך לקבל את המענק בהקדם האפשרי לאחר אישור הבקשה.
- מרכז המידע והשירותים של רשות המסים: התקשר למספר 4954*. החזק את תעודת הזהות שלך מוכנה. הסבר לנציג/ה את הסטטוס שקיבלת ובקש לדעת מה הסיבה וכיצד ניתן להמשיך את הטיפול.
אבל נחכה פה לאיזה מומחה שיענה..
יש כאלה שקיבלו תשובה ויש כאלה שלא?
אתם אמורים לדעת לפי גובה ההכנסות שלכם אם זה נכון או לא,בדקתי באזור האישי ברשום המיסים ושם נכתב
שסכום המענק + תמיכת פעוטות נמוכה מ-20 ש"ח - לכן אני לא זכאי
זה סופי?
גם אצלי זה עדיין מופיע,יש כאלה שקיבלו תשובה ויש כאלה שלא?
כי אצלי זה עדיין בסטטוס טרם התקבלה החלטה
רק יחידים כבר קבלו תשובהדיברתי הבוקר עם רשות המיסים
אמרו שביום ראשון הקרוב 6/7 יהיו תשובות (גם למי שרשום לו עכשיו לא ניתן לקבל החלטה- שזה מה שרשום לי)
ואם זכאים, הפעימה הראשונה תכנס ב9/7
בהצלחה!
איך בודקים?אתם אמורים לדעת לפי גובה ההכנסות שלכם אם זה נכון או לא,
אם זה לא צודק - חכו ל-15 לחודש ואז תוכלו לערער על ההחלטה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים