- הוסף לסימניות
490 לחודש@קוראים לי #C
מאיפה המידע שהתוספת מוכפלת ב-12 חודשים.
לא מוצא בשום מקום שכתוב כך.
אדרבה, כתוב שהתקרה היא 490 ש"ח.
כתוב כך בלשון החוק הבאתי פה בעבר
וגם בכל ההודעות דוברות השונות, אם זה לא מספיק...
490 לחודש@קוראים לי #C
מאיפה המידע שהתוספת מוכפלת ב-12 חודשים.
לא מוצא בשום מקום שכתוב כך.
אדרבה, כתוב שהתקרה היא 490 ש"ח.
כנראה כולל מענק ילדים, אין סיכוי בעולם אחרת, אין ויכוחים על הסכומים שכתבתי לעייל, זה הסכום!!
אוקי אז התשובה של 21,000 לא נכונה, וכדאי לחשב לפי הנ"ל, ע.כ.
משאלת לב או ידיעה מוסמכת?תכלס למי שלא התקבל החלטה, זה יתקבל עד ה-15 לחודש.
www.prog.co.il
באזור האישי ברשות המיסים.איפה מקבלים תשובה אם זכאים?
נתוני דוח בבדיקה אומר שכבר הוגשו כל הטפסים כנראה מאוחר והם עדיין לא גמרו לבדוקניתן לקבל החלטה מהסיבה/ות הבאות:
• נתוני דוח בבדיקה.
האם יעזור לשלוח להם טפסי 106?
עד מתי אמור להיות תשובות?
אם בעלך עובד-אד המעסיק שלו עדיין לא שלח טופס 126
בסוף התאחר
אנחנו צריכים לדבר עם המעסיק שישלח?אם בעלך עובד-אד המעסיק שלו עדיין לא שלח טופס 126
כן (אם את עומדת בקריטריונים)בעלי אברך כולל - האם אני זכאית למענק עבודה?
גם לי רשום ככה.רשום לי
לא ניתן לקבל החלטה מהסיבה/ות הבאות:
• נתוני דוח בבדיקה.
האם יעזור לשלוח להם טפסי 106?
עד מתי אמור להיות תשובות?
כןגם לי רשום ככה.
זה יכול להיות קשור שהיה לי עוסק פטור והגשתי דווח רק לאחרונה?
ועצמאי שהגיש את הדוח וקיבל מס שומה ורשום לו "לא הוגשו דיוח מעסיקיך"כן
היות והגש דוח מאוחר הם עוד לא בדקו את הדוח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים