ב"ה זה סודר@יהודה מילר מה הלוז לגבי זיהוי באשראי ברשות המיסים הם עדיין לא החזירו את האופציה
מענק עבודה בעוסק זעיר זה מחושב לברוטו או נטו?
אשמח למענהומכמה כסף ההכנסה של בן הזוג משפיעה ולא מקבלים בכלל
ברוטומענק עבודה בעוסק זעיר זה מחושב לברוטו או נטו?
מ11 אלף לחודש מתחיל להשפיעומכמה כסף ההכנסה של בן הזוג משפיעה ולא מקבלים בכלל
הוצאות לא נחשב כהכנסה אבל תתיעץ עם הרו"ח שלכםכולל הוצאות?
אתם צריכים למלאות הצהרה על מספר נכסיםשאלה ותודה מראש לעונים!
אני מגישה את הבקשה ובשנת 2024 היה על שמי דירה אחת שרשומה גם על שם בעלי
ולבעלי הייתה דירה נוספת שרשומה על שמו ומכרנו אותה לפני שעבר 18 חודש בשנת 2025
כרגע כותב לי שאני לא זכאית בגלל - מספר נכסים לא מזכה.
השאלה שלי היא כזאת האם זו בעיה כללית או שבגלל שעל בעלי היתה דירה נוספת אנחנו לא זכאיים
ואם זו הבעיה איך ניתן לפתור אותה?
יש לחכות רק לסוף יולי???
אשמח לתשובה תודה רבה!!!
מצורף קובץאתם צ
אתם צריכים למלאות הצהרה על מספר נכסים
עד 30.11.2026עד מתי אפשר להגיש
מי שיגיש עד 30.6.25 יתחיל לקבל את החלק הראשון ב15.7.25ומתי נכנס הכסף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים