מדריך מענק עבודה עבור שנת המס 2024, כולל המענק המורחב לילדים בגילאי 0-3

תודה רבה
ושאלה נוספת
אם ילדתי ב10.8.24
מגיע לי לקבל 490*12 חודשים או רק עבור 4 החודשים שהילדה כבר נולדה ?

תודה רבה
ושאלה נוספת
אם ילדתי ב10.8.24
מגיע לי לקבל 490*12 חודשים או רק עבור 4 החודשים שהילדה כבר נולדה ?
הכל חישוב שנתי
תקבלי כפול 12 חודשים

בלת"ק
אשמח לדעת עד איזה סכום יכול להיות ה106-סיכום שנה
ואם זה עובר לא מקבלים כלום?
להורים +ילד בן שנה
תודה מראש:)

אני מנסה להבין אם הבנתי נכון
הגשתי בקשה בקישור שהביאו זה בקשה קצרה שלא צריך להעלות תלושים וכאלה.
אני צריכה לעשות עוד משהו?

מה הסכום המקסימלי שניתן להרוויח ולהיות זכאי למענק עבודה ?
בקובץ שהתפרסם ע"י ניסן עציוני ומופיע שם גם טבלה של @קל זכות רשום מקסימום של 7117 ש"ח
בעוד שבכל הפרסומים הרשמיים וכן בהודעה הפותחת של @נבחר רשום 7220 ש"ח
אז מה נכון ?

קבצים מצורפים

• מענק עבודה - מס הכנסה שלילי.pdf
    KB 756.2 · צפיות: 28
מה הסכום המקסימלי שניתן להרוויח ולהיות זכאי למענק עבודה ?
בקובץ שהתפרסם ע"י ניסן עציוני ומופיע שם גם טבלה של @קל זכות רשום מקסימום של 7117 ש"ח
בעוד שבכל הפרסומים הרשמיים וכן בהודעה הפותחת של @נבחר רשום 7220 ש"ח
אז מה נכון ?
אלו ואלו צודקים !
@קל זכות רשם את הסכום מ7,117 עד התקרה אפשר להרויח את הסכום המדובר עד לתקרת הזכאות ש@נבחר כתב

מתנצל אבל לא ממש הבנתי את הדיון כאן כרגע לגבי הסכומים
מי שרוצה יש כאן תיקיה עם המצגת וההרצאה שלי עם הסבר מפורט בדיוק איך עובד כל נושא מענק לילד עד גיל 3

מי שרוצה יש כאן תיקיה עם המצגת וההרצאה שלי עם הסבר מפורט בדיוק איך עובד כל נושא מענק לילד עד גיל 3
אגב, כעת אני חושב שזו סייעתא דשמיא גדולה שנתניהו לא עמד בהתחייבות שלו מלפני הבחירות לתת מעונות חינם, אלא עשה במקום זה את המענק לילד עד גיל 3
אחרת חלילה כל חייבי הגיוס לא היו נהנים ממענק זה

שאלה לא מסובכת: המקסימום הכנסה לזכאות מענק עבודה (לא מענק לילד עד גיל 3) היא 7117, או 7220 ?

האם יש אפשרות שזכאים למענק לילד עד גיל 3 ולא למענק עבודה?

האם יש אפשרות שזכאים למענק לילד עד גיל 3 ולא למענק עבודה?
ראו כאן
יובהר כי הסכומים יהוו כמענק נוסף, וכן עשויים להינתן כמענק בפני עצמו גם למי שאינו זכאי למענק הרגיל לפי הסעיפים האמורים מכיוון שהכנסתו עולה על גובה ההכנסה המזכה בקבלת מענק רגיל, ובלבד שהכנסתו של אותו עובד נמצאת בטווחי ההכנסה המזכים במענק להורה לפעוט בהתאם להוראות החוק, ושהוא עומד בתנאים האחרים לקבלת המענק הקבועים בחוק מענק עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כבר אמרתי לשלושה אנשים ולא ידעו מזה ויש אפשרות לקבל כמה אלפים בדרך ממש פשוטה אז כל מי שמתאים שיבדוק וירויח בהצלחה
רושמים בגוגל מענק עבודה פותחים איזור אישי ברשות המיסים למי שאין וזה לוקח שלוש דקות בהצלחה

👥 מי זכאי?​

1. שכיר/עצמאי עם הכנסה מעבודה/עסק – תושב ישראל.
  2. גיל:
  3. הורים לילדים מתחת לגיל 19 – זכאים גם אם ללא גיל 55 dafnanaveh.co.il+12כל הזכויות+12פרוטוקול Protocol+12.
  4. מוגבלים עם שכר מינימום מותאם – זכאים גם אם אין להם ילדים או גיל 55+ ממשלת ישראל+14פרוטוקול Protocol+14Savey+14.
  5. מבחן הכנסה חודשית ממוצעת – נקבעת לפי כלל הכנסת העבודה באותה שנה חלקי מספר חודשי העבודה:
  6. מבחן נכסים – לא להיות בעלים (או בעלות של בן/בת הזוג/ילד תלוי) על יותר מ‑50% מבעלות במקרקעין מלבד דירה יחידה dafnanaveh.co.il+2פרוטוקול Protocol+2פרוטוקול Protocol+2.
  7. אינו עובד אצל קרוב משפחה (או בבעלות של קרוב מעל 25%)

📄 יתרונות נוספים​

📝 איך מגישים?​

• הבקשה מוגשת כל שנה, אונליין או דרך הדואר
  • תוקף ההגשה:
    • לשנת המס 2023 – עד 31.12.2025.
    • לשנת המס 2024 – עד 31.12.2026
  • התשלום מתקבל תוך מספר שבועות, לעיתים בדצממבר או ביולי לאחר הגשת הבקשה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה