- הוסף לסימניות
תודה.אם מעודכן שיש לך ילד/ים מתחת גיל 3 זה אוטומטי
איפה צריך להיות מעודכן?
תודה.אם מעודכן שיש לך ילד/ים מתחת גיל 3 זה אוטומטי
בסימולטור יוצא למי שיש לו 3 ילדים ומעלה ששניים מתוכם פעוטות שעד שכר ממוצע חודשי של 10,633 ₪ מקבלהמענק הרגיל זה מי שהמשכורת שלו בין 2390-7220 (אם יש לו ילד שתיים )
או בין 2390-7910 (אים יש מעל 3 ילדים)
והתוספת תינוקים זה למי שהמשכורת שלו 2400-8582 (1-2 יל)
או 2400-9243 (מעל 3 ילדים)
משכורת ממוצעת לחודש
תחשבי לבד
אם זה מגרד את התקרה או מעל התקרה זה הגיוני
בכל זכותתודה.
איפה צריך להיות מעודכן?
יתכן ואת הורה יחיד או שרשמת בסימולטור שאת הורה יחיד (ראה בקישור הנלבסימולטור יוצא למי שיש לו 3 ילדים ומעלה ששניים מתוכם פעוטות שעד שכר ממוצע חודשי של 10,633 ₪ מקבל
יתכן מאוד תפנה אליוהאם זה אומר שהמעסיק לא שלח טופס 126?
מאוד הגיוני שלא תקבלי ואת יכולה לערער ואם זה לא יצליח הערעור להגיש ב2026 אחרי שתמכרי גם על 2024 וגם על 2025שאלה: אם בשנת 2024 רשום על השם שלי 2 דירות שאחת מהם חלופית [מתכנן למכור, תוך כדי 18 חודשים], האם זה נחשב ל2 דירות או לדירה אחת, לגבי מס הכנסה שלילי?
אם יש לך חברות ממקומות העבודה הללו תשאלי אותן למי יש כבר תשובהרשום לי בבירור סטטוס
טרם הוגשו/נקלטו דיווחי מעסיקיך
הבעיה היא שעבדתי אצל 4 מעסיקים באותו שנה איך אני ידע מי לא שלח את הטופס?
יש לך אולי קרקע ?כותב לי מספר נכסים לא מזכה, ויש לי רק דירה אחת
למה??
באיזור אישי של רשות המיסים יש לשונית 106הבעיה היא שעבדתי אצל 4 מעסיקים באותו שנה איך אני ידע מי לא שלח את הטופס?
ה מה שמופיע אצלי:
אינך זכאית למענק עבודה מהסיבה/ות הבאות:
• המענק נמוך מ-02 ש"ח
• מענק + ת.פעוטות נמוך מ-02 ש"ח
עם 5 ילדים ומשכורת בתוך הטווח שהוזכר, מה יכולה להיות הב
דבר ראשון יכל להיות שזה טעות וזה יתעדכן לבד או אחרי פניה שלך
יתכן ולבעלך יש משכורת מאוד גבוהה וזה משפיע על זכאותך
וכן יכל להיות שעבדת רק חלק מהשנה ועשית ממוצע שנתי ?
אכן חודשים של שמירה/ דמי לידה נחשב רק אם הייתה זכאית לדמי שמירה ולידה מבט"לקודם כל סליחה על חוסר הבהירות, התביעה למענק עבודה הוא של אשתי, פשוט אני מטפל בזה אז כתבתי בגוף ראשון, אבל לא משנה, לעניין:
א. לא, אין לי משכורת גבוהה.
ב. אשתי עבדה רוב השנה, היו גם חודשים של שמירת הריון וחופשת לידה, אבל הם כן מחשיבים את זה כעבודה בפועל. היה רק חודש אחד ללא משכורת בכלל, וזה לא שהמשכורת גבולית שחודש אחד יקפיץ או יוריד את הממוצע, היא די באמצע הטווח.
השאלה היא אם זאת באמת יכולה להיות טעות שתתוקן מעצמה בהמשך? כי עד עכשיו הופיע שהתיק בטיפול ועוד אין תשובה, ועכשיו מופיעה ההודעה הזאת.
היה לי את זה גם.כותב לי מספר נכסים לא מזכה, ויש לי רק דירה אחת
למה??
שאלתי איפה צריך להיות מעודכן מספר הילדים?
משרד הפניםשאלתי איפה צריך להיות מעודכן מספר הילדים?
תודה על המענה המפורט!!!משרד הפנים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים