מדריך מענק עבודה עבור שנת המס 2024, כולל המענק המורחב לילדים בגילאי 0-3

הגשתי בקשה למענק
בשנת 2023 כותב לי לא זכאית
הייתי עם 2 ילדים עד גיל 3 ב"ה
בשנת 2024 כותב לי זכאית אני עם 3 ילדים ב"ה אחד כבר עבר את גיל 3
במשכורת לא היה שינוי
השאלה אם זה במאת קשור למס' הילדים
או שיש לי מה לערער?
תנאי הזכאות ותקרות ההכנסה המזכות שונות לגמרי ב- 2024 מ - 2023

הגשתי בקשה למענק
בשנת 2023 כותב לי לא זכאית
הייתי עם 2 ילדים עד גיל 3 ב"ה
בשנת 2024 כותב לי זכאית אני עם 3 ילדים ב"ה אחד כבר עבר את גיל 3
במשכורת לא היה שינוי
השאלה אם זה במאת קשור למס' הילדים
או שיש לי מה לערער?
התקרות ב2023 היו 1-2 ילדים בין 2130-6210
ו3+ ילדים בין 2130-6940
התקרות ב2024 הן 1-2 ילדים 2390-7220
ו3+ ילדים 2390-7910
לא כולל תוספת פעוטות
כי זה צמוד למדד ולכן יתכן שגם אם עדיין היו לך 2 ילדים היית השנה זכאית ע"א ששנה שעברה לא היית זכאית-בתאם לתקרות

למישהו יש את המספר טלפון להתקשר לרשות המיסים לבירורים על מענק עבודה?

אלו המועדי תשלום שמופיעים לי
1751542804390.png

אשמח לדעת אם יש עצמאיים שאינם עובדים בנוסף כשכירים שקיבלו גם כן את ההודעה שלא התקבל דיווח מהמעסיק/ים/טופס 126 ?

הגשתי בקשה למענק עבודה לפני כמעט כחודש ומייד לאחר מכאן קיבלתי למייל אישור עם מס תביעה
כעת כשאני נכנסת לקישור לברור מצב זכאות ואני מכניסה ת.ז. ומס' תביעה זה רושם לי -
לא קיימת תביעה ע'פ הנתונים שהוקלדו
מישהי נתקלה בזה?צפה בקובץ המצורף 2003653
יכול להיות שעשית העתקה למספר תביעה והוא לא קולט, צריך להקליד ידני!

סתם מסקרן אותי, מה הסכום הכי גבוה שאפשר לקבל השנה?
לאישה ש2 מהילדים מתחת לגיל 3
מעניין אותי אם מה שקיבלתי נקרא גבוה ;)

מי שנהיה בן 21 באמצע 2024 יכול להיות זכאי?
תודה רבה

באזור האישי רשום לי שאני לא זכאית בגלל מס נכסים אבל רשום לי גם את הסכום ופרטי הבנק להפקדה מה זה אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כבר אמרתי לשלושה אנשים ולא ידעו מזה ויש אפשרות לקבל כמה אלפים בדרך ממש פשוטה אז כל מי שמתאים שיבדוק וירויח בהצלחה
רושמים בגוגל מענק עבודה פותחים איזור אישי ברשות המיסים למי שאין וזה לוקח שלוש דקות בהצלחה

👥 מי זכאי?​

1. שכיר/עצמאי עם הכנסה מעבודה/עסק – תושב ישראל.
  2. גיל:
  3. הורים לילדים מתחת לגיל 19 – זכאים גם אם ללא גיל 55 dafnanaveh.co.il+12כל הזכויות+12פרוטוקול Protocol+12.
  4. מוגבלים עם שכר מינימום מותאם – זכאים גם אם אין להם ילדים או גיל 55+ ממשלת ישראל+14פרוטוקול Protocol+14Savey+14.
  5. מבחן הכנסה חודשית ממוצעת – נקבעת לפי כלל הכנסת העבודה באותה שנה חלקי מספר חודשי העבודה:
  6. מבחן נכסים – לא להיות בעלים (או בעלות של בן/בת הזוג/ילד תלוי) על יותר מ‑50% מבעלות במקרקעין מלבד דירה יחידה dafnanaveh.co.il+2פרוטוקול Protocol+2פרוטוקול Protocol+2.
  7. אינו עובד אצל קרוב משפחה (או בבעלות של קרוב מעל 25%)

📄 יתרונות נוספים​

📝 איך מגישים?​

• הבקשה מוגשת כל שנה, אונליין או דרך הדואר
  • תוקף ההגשה:
    • לשנת המס 2023 – עד 31.12.2025.
    • לשנת המס 2024 – עד 31.12.2026
  • התשלום מתקבל תוך מספר שבועות, לעיתים בדצממבר או ביולי לאחר הגשת הבקשה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה