מדריך מענק עבודה עבור שנת המס 2024, כולל המענק המורחב לילדים בגילאי 0-3

הגשתי את הבקשה כבר לפני שלוש שבועות ורשום שעדיין בבדיקה גם לי וגם לבעלי יש שהגישו אחרי כבר קיבלו תשובה מישהו יודע למה ?

יש אפשרות לתקן את הפרטים אחרי ששולחים את הבקשה?
בטעות רשמתי שעבדתי ב-2 מקומות עבודה...

יש אפשרות לתקן את הפרטים אחרי ששולחים את הבקשה?
בטעות רשמתי שעבדתי ב-2 מקומות עבודה...
נכנסים לאזור האישי ב'רשות המיסים'>מענק עבודה>לפניה בנושא מענק עבודה>לכתוב ב'תיאור' - עדכון מספר מעסיקים>לבחור באופציה הראשונה ולצרף לפניה את הטופס המצו"ב

• תודה
Reactions: B H
יש איפה שהוא פרוט, דף חשבון להבין את הסכום שזכאים?
הייתי עצמאית עד סוף 2023 וכתוב לי 2 מעסיקים ל2024 שאחד זה הכנסה ממשלח יד ואחד מהמעסיק,
איך אפשר להבין לפי מה חישבו? האם היתה טעות וכד'?

התקשרתי לשאול ברשות המיסים למה אני עדיין לא קיבלתי תשובה כמה אני זכאית ואמרו לי שבגלל שבעלי עצמאי ופקיד מטעם מס הכנסה עוד לא עבר על זה עדיין לא אושר מה זה אומר ??

בס"ד
ביקשו ממני לברר האם אפשר לקבל את מענק עבודה גם למי שקיבל בשנת 2024 קצבת נכות מפנסיה? האם זה נקרא מקום עבודה?
תודה רבה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כבר אמרתי לשלושה אנשים ולא ידעו מזה ויש אפשרות לקבל כמה אלפים בדרך ממש פשוטה אז כל מי שמתאים שיבדוק וירויח בהצלחה
רושמים בגוגל מענק עבודה פותחים איזור אישי ברשות המיסים למי שאין וזה לוקח שלוש דקות בהצלחה

👥 מי זכאי?​

1. שכיר/עצמאי עם הכנסה מעבודה/עסק – תושב ישראל.
  2. גיל:
  3. הורים לילדים מתחת לגיל 19 – זכאים גם אם ללא גיל 55 dafnanaveh.co.il+12כל הזכויות+12פרוטוקול Protocol+12.
  4. מוגבלים עם שכר מינימום מותאם – זכאים גם אם אין להם ילדים או גיל 55+ ממשלת ישראל+14פרוטוקול Protocol+14Savey+14.
  5. מבחן הכנסה חודשית ממוצעת – נקבעת לפי כלל הכנסת העבודה באותה שנה חלקי מספר חודשי העבודה:
  6. מבחן נכסים – לא להיות בעלים (או בעלות של בן/בת הזוג/ילד תלוי) על יותר מ‑50% מבעלות במקרקעין מלבד דירה יחידה dafnanaveh.co.il+2פרוטוקול Protocol+2פרוטוקול Protocol+2.
  7. אינו עובד אצל קרוב משפחה (או בבעלות של קרוב מעל 25%)

📄 יתרונות נוספים​

📝 איך מגישים?​

• הבקשה מוגשת כל שנה, אונליין או דרך הדואר
  • תוקף ההגשה:
    • לשנת המס 2023 – עד 31.12.2025.
    • לשנת המס 2024 – עד 31.12.2026
  • התשלום מתקבל תוך מספר שבועות, לעיתים בדצממבר או ביולי לאחר הגשת הבקשה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה