כןרגע לא הבנתי אם כבר הגשתי וקבלתי את הפעימה הראשונה של המענק זה נכנס לי אוטומטית עם הכסף על הילדים???
מה זה אומר?
למה אני לא זכאית???
עוד מישהו קיבל כזו הודעה ובסימולטור כן זכאי?גם אני קיבלתי בדיוק את אותה הודעה.
יכול להיות שאם קיבלתי דמי לידה באותה שנה צריך להכניס שהיו 2 מעסיקים??
צפה בקובץ המצורף 2009398
אפשר להתקשר אליהםעוד מישהו קיבל כזו הודעה ובסימולטור כן זכאי?
אשמח לדעת
ניתן לפנות למוקד הטלפוני שמספרו: *4954 (*מסים) או 1-222-4954 או 02-5656400.כן
תמיג אפשר לבדוק בסימולטור אם הסכום שהנכם זכאים מתאים לנתונים שנמצאים אצלכם
נכנסים לאזור האישי ב'רשות המיסים'>מענק עבודה>לפניה בנושא מענק עבודה>לכתוב ב'תיאור' - עדכון על מספר נכסים>לבחור באופציה הראשונה ולצרף לפניה את הטופס המצו"באשמח מאד לתגובה
כתוב לי מספר נכסים לא מזכה
ויש לנו רק נכס 1
מה שכן היה לנו נכס נוסף אבל מכרנו אותו בתוך 18 חודש
עם מי מדברים?
בטלפונים המצורפים אין מענה לנושא זה כלל!!!
אשמח לעזרה דחופה
תודה
א. אמור להיות זכאייכול להיות שאם בשנת 2024 היו לי 2 נכסים למשך 3 חודשים (התהליך בין המכירה לקניה)
האם בגלל זה לא אקבל?
כתוב לי סכום ממש יפה אבל נשאר לי להסתכל עליו...
דיווחתי על מס' נכסים, הפניה התקבלה וטופלה וממשיך להיות כתוב: מס' נכסים לא מזכה.
מישהו???
בחוק נראה לי שכתוב שרק אם יש בעלות על נכס נוסף בשווי של למעלה מ-50% (לשני בני הזוג ביחד), אז אין זכאות למענק עבודה, אז לכאו' ב-33% אין בעייה, אבל תמיד עדיף לשמוע מאלו שהתנסו בכך.שאלה נוספת אם יש על שמי דירה אחת
ועוד 33 אחוז מדירה נוסת האם אני זכאית?
תודה מראש
בס"ד
ביקשו ממני לברר האם אפשר לקבל את מענק עבודה גם למי שקיבל בשנת 2024 קצבת נכות מפנסיה? האם זה נקרא מקום עבודה?
תודה רבה מראש
בס"דכן.
לא נחשב להכנסה.
באיזור אישי ברשות המסים יש טפסי 106מה מציעים לי לעשות
אם בן זוגי אברך ובנוסף הוא רשום במשק בית עם הכנסה קטנה
והם דורשים ממני: כבר כמה פעמים בזה הלשון:
מבדיקה שערכנו נמצא כי חסרים המסמכים הבאים:
על מנת שנוכל להשלים את הטיפול בפנייתך, נא שלח/י את כל המסמכים הנדרשים בהתאם לפירוט שלעיל.
- הצהרה על מספר מקומות עבודה בן/בת זוג.
- טופס 106 לכל מקום עבודה שהב"ז עבד
הצהרה על מקומות עבודה הגשתי וסימנתי עובד משק בית - והם שוב ובשוב מבקשים משום מה
אבל מאיפה להוציא טופס 106
יש טופס 106 על כזה דבר?
גם לא הבנתי - הגשתי טביעה עבורי למה מקשרים את בעלי לעניין?
הגשתי בקשה לפני כמה חודשים ....
אשמח לעצתכם
אין כזה דבר 106 על משק בית גם תלוש איןבדקתי אין באזור האישי
אולי בגלל שמשק בית זה לא עבודה של שכיר רגיל?
תכלס חיכיתי גם במענה אנושי של רשות המיסים מעל שעה ואין מענה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים