עובדת כשכירה במקום אחדהאם זה בנוסף למעסיק המשק בית או כעבודה בודדת?
המדד עלה ולכן התקרות עלוהגיוני שב 2023 לא הייתי זכאית וב 2024 כן ?
אם מס' הילדים לא השתנה ? והשכר עלה ?
התקרות ב2023 היו 1-2 ילדים בין 2130-6210
ו3+ ילדים בין 2130-6940
התקרות ב2024 הן 1-2 ילדים 2390-7220
ו3+ ילדים 2390-7910
לא כולל תוספת פעוטות
כי זה צמוד למדד ולכן יתכן שגם אם עדיין היו לך 2 ילדים היית השנה זכאית ע"א ששנה שעברה לא היית זכאית-בתאם לתקרות
תוספת פעוטותת
סכומי ההכנסה שמזכים במענק להורים של פעוטות עבור שנת המס 2024 (לפי מדד ינואר 2025)
עד 490 לחודש לפעוט לכ"א
אוכלוסיית הזכאים למענק טווח ההכנסה המזכה בשנת המס הורים לילד אחד או שניים שלפחות אחד מהם פעוט אם מחלקים את כל הכנסות ההורה מעבודה/מעסק במספר חודשי העבודה התוצאה גבוהה מ-2,400 ₪ ונמוכה מ-8,582 ₪ הורים ל-3 ילדים או יותר שלפחות אחד מהם פעוט אם מחלקים את כל הכנסות ההורה מעבודה/מעסק במספר חודשי העבודה התוצאה גבוהה מ-2,400 ₪ ונמוכה מ-9,243 ₪
למי שיש לו תועלת מהעדכון:כנ"ל
לתועלת הכלל אני מעדכן.
היה כתוב לי שבוע שעבר, חוסר דיווחי 126
פתחתי פניה וצרפתי טופס 106
את הפניה הם עדיין לא סגרו, כתוב שזה בטיפול
אבל עודכן לי מענק עבודה
וכתוב שאקבל את הפעימה הראשונה ב27.7
מחשבים גם דמי לידה?תקבלו יחסי עבור כל חודש עבודה
אשמחזה יתעכב ויבקשו לכם למלאות טופס של הצהרה על מספר מקומות עבודה
אולי מראש תשלחו להם את הטופס מלא
אם תרצו אוכל להעלות לפה טופס ריק
לא.מחשבים גם דמי לידה?
מה רושמים במס פניההנה יש פה ל-2 בני הזוג
באיזה תאריך נגמר החל"ד בחודש מרץ/אפריל/מאי ?אז מה יכולה להיות הסיבה שאני לא זכאית?
עבדתי בינואר ואז יצאתי לחל"ד ולא חזרתי
אני אמורה לקבל משהו, לא?
בסימולטור הוא כותב שאני זכאית אבל כשהגשתי את הבקשה קיבלתי מיד תשובה שאני לא זכאית
רגיל כותבים בתשובה סיבהכשהגשתי את הבקשה קיבלתי מיד תשובה שאני לא זכאית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים