דרוש מידע מענק עבודה שלא אושר עקב בעלות על קרקע(קבוצת רכישה..)

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון מה עושים במקרה כזה
אין לי דירה ואני בקבוצת רכישה (באחיסמך למי שמתענין..)
תביעה למענק עבודה לא אושר לי בגלל שיש לי בעלות על קרקע
מאמינה שצריך להוציא טופס מסוים המסדר את זה
השאלה מהו?

• הוסף לסימניות
ככל הידוע לי לפי החוק היבש אם יש לך זכות בנדל"ן למעט דירה ראשונה, את לא זכאית למענק מס הכנסה שלילי
זאת אומרת שאם את בקבוצת רכישה יש לך זכות בנדל"ן שאיננה דירה ראשונה (רק אחרי שתסתיים הבירוקרטיה ותהיה לך דירה זה יקרה), אין לך סיכוי לקבל את זה

זה נכון גם לגבי מי שרכש קרקע חקלאית בתקווה שתופשר

לדעתי צריך לעשות שינוי בחוק שכל מי שאין לו או לבת הזוג דירה בבעלותם, גם אם יש לו זכויות בנדל"ן (אולי עד שווי מסויים) יוכלו ליהנות מזה

כי כרגע זה ממש עוול

• הוסף לסימניות
אולי לא הבנתם אבל אין לי דירה אחרת!!
רק בפרויקט הזה בקבוצת רכישה

• הוסף לסימניות
הבנתי גם הבנתי
אך השאלה היא האם מבחינה משפטית נדל"נית כרגע זה מוגדר דירה? או שזה מוגדר קרקע המיועדת לבניה?
אם התשובה היא קרקע, זאת אומרת שאין לך דירה, אך יש לך זכות בנדל"ן

ולכן אמרתי שזה עוול, ושצריך לעשות שינוי בחוק לתקן את העוול הזה

• הוסף לסימניות
זה קרה לכמה מכרות, לפעמים הם מערבבים בטעות שני שמות זהים. ולכן יש לפנות אליהם ישירות ולדבר איתם.

• הוסף לסימניות
לגיסתי אישרו בסוף

אחרי שהסבירה להם ואולי מילאה גם טופס כלשהו

קבוצת רכישה בקריית ספר

• הוסף לסימניות
השאלה מהו?
יש טופס מסוים שצריך למלאות
תחפשו ברשות המיסים
אם לא תמצאו אחפש בהמשך

• הוסף לסימניות
ציפחה שלחו לי הסכם מכר.
לא שמעתי על טופס מסוים
גם האמת שאין לי מושג אפילו למי להביא את זה לרשות המיסים למס הכנס?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• (1-004) הצהרה על מספר נכסים.pdf
    KB 408.1 · צפיות: 108
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
האמת שלא ככ הבנתי מה למלאות שם אברר.

• הוסף לסימניות
השאלה מהו?
מה עשית בסוף?
זה גם קרה לי

• הוסף לסימניות
גם לי היתה אותה בעיה, הסבירו לי שברשות המקרקעין רשום על שמי כל החלקה ללא תת חלקה [קבוצת רכישה] ולכן צריך לבקש מהם ברשות המקרקעין להגדיר תת חלקה וזה לוקח עד 60 ימי עסקים.

• הוסף לסימניות
הבנתי שהבעיה הזו תוקנה בחוק,
השאלה היא אם יש דרך לקנות דירה שניה בקבוצת רכישה ועד שהדירה מוכנה לקבל מענק עבודה?

• הוסף לסימניות
גם לי היתה אותה בעיה, הסבירו לי שברשות המקרקעין רשום על שמי כל החלקה ללא תת חלקה [קבוצת רכישה] ולכן צריך לבקש מהם ברשות המקרקעין להגדיר תת חלקה וזה לוקח עד 60 ימי עסקים.
גם לי היתה ואתה בעיה. שלחתי מכתבים רבים ולא הועיל.
כעת אנחנו כבר כמה שנים אחרי שהדירה מוכנה, ועדיין לא הצלחתי להוציא מהם רטרואקטיבית.
יש למישהו ניסיון בזה?
אשמח מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה