דרוש מידע מענק שני ארצות הברית

• הוסף לסימניות
שלום,
האם יש מישהו שקבל את המענק השני, באמצעות צ'ק?
אנחנו כמה בני משפחה, רשום לנו שהצ'ק יצא ב 6 בינואר, אבל אנחנו לא זכינו עדיין לראותו.
אשמח לדעת אם יש מישהו שכן קבל,
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה טופס מילאתם?
תוכלו לצרף אותו?

• הוסף לסימניות
לכמה זמן הצ'ק מארצות הברית תקף?
כלומר מתי פג תוקף של צ'קים מממשלת ארה"ב?

• הוסף לסימניות
אני אמורה למלאות מחדש אם קיבלתי את הראשון?

• הוסף לסימניות
גם אני טרם קיבלתי - אני מירושלים - נווה יעקב

• הוסף לסימניות
לא נראה לי קשור לאזורים
חלק ממשפחתי קיבלו והחלק השני לא-מאותו אזור

• הוסף לסימניות
שלום,
אנחנו כמה בני משפחה, רשום לנו שהצ'ק יצא ב 6 בינואר, אבל אנחנו לא זכינו עדיין לראותו.
תודה
איפה אפשר לראות מתי הונפק הצ'ק?

• הוסף לסימניות
עדיין לא הוצאתי את המענקים.
למשהו יש מידע על חברה או משהו פרטי (הכי זול) שעוסק בזה?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת מענק שני?
אני עכשיו אמורה לקבל פעם ראשונה
שנה שעברה נסענו עם כל הילדים ואזרחנו אותם.
מקבלים 2 מענקים?
שלום,
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה