דרוש מידע מענק 24,000 ש"ח למורים

• הוסף לסימניות
הצעת האוצר לארגוני המורים - מענק התמדה למורים חדשים שיתמידו במערכת 3 שנים 24,000 ש"ח.
וכעת למערכת החינוך החרדית, אני מעלה כמה הצעות מה זה יגרום:
1. יתנו תקן מהר למורות צעירות כדי לקבל את המענק [שישאר אצל העמותה, הרשת וכדומה]. ויפטרו את המבוגרות.
2. יתנו תקן למורות הקיימות במערכת אך לא מדווחות וכך יקבלו את המענק.
3. יתנו את הכסף למורות, כמו שצריך, כמה פשוט.

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
זה לא מענק שאמור להגיע ישירות למורה??
רוצים לומר פה שינסו לקחת את זה כמו שדורשים חזרה בחלק מהמקומות את התשלום הכפול על הקיטנה בחופש או שמבקשים חזרה חומש מהמשכורת?

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחח
אני רוצה לראות איזה מורה חרדית שעובדת בעמותה תקבל את הכסף...
אין סיכוי!!!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
זה לא מענק שאמור להגיע ישירות למורה??
רוצים לומר פה שינסו לקחת את זה כמו שדורשים חזרה בחלק מהמקומות את התשלום הכפול על הקיטנה בחופש או שמבקשים חזרה חומש מהמשכורת?
אכן
מפליא ביותר
על החתום : מורה שקיבלה 1000 שח עבור שבועיים קייטנה במקום כמעט 7K.....

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לציבור החרדי? לא צריך קודם להכנס לאופק חדש?
להבנתי, כל המשא ומתן קשור לתנאי העבודה באופק חדש. ההסכמים הקודמים פקעו והדיונים הם על ההסכמים החדשים
צר לי להרוג את החגיגה אבל למישהו יש מידע מוסמך בנידון?

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לציבור החרדי? לא צריך קודם להכנס לאופק חדש?
להבנתי, כל המשא ומתן קשור לתנאי העבודה באופק חדש. ההסכמים הקודמים פקעו והדיונים הם על ההסכמים החדשים
זה חלק מהבעיה, אם ראשי העמותות היו מקבלים תלושים כמו המורות, אופק חדש כבר מזמן היה נכנס.
עד עכשיו היה את התירוץ שזה מטעמים עקרוניים וכו', עד שרוב התיכונים נכנסו לעוז לתמורה בהוראת גדו"י וחוץ מהתלוש שגדל לא היתה שום הידרדרות רוחנית אצל המורות.
אבל זה בטח יהיה בסוף, דברים השתנו בשנים האחרונות, המורות כבר לא מקבלות כמובן מאליו את העושק שעושים על גבן.

• הוסף לסימניות
זה חלק מהבעיה, אם ראשי העמותות היו מקבלים תלושים כמו המורות, אופק חדש כבר מזמן היה נכנס.
עד עכשיו היה את התירוץ שזה מטעמים עקרוניים וכו', עד שרוב התיכונים נכנסו לעוז לתמורה בהוראת גדו"י וחוץ מהתלוש שגדל לא היתה שום הידרדרות רוחנית אצל המורות.
אבל זה בטח יהיה בסוף, דברים השתנו בשנים האחרונות, המורות כבר לא מקבלות כמובן מאליו את העושק שעושים על גבן.
הכל נכון אבל המצב כרגע הוא שהרכבת כבר נסעה והאוצר אינו מוכן לממן את כניסת החינוך העצמאי לאופק חדש.
משכך,
איך ההסכמים החדשים נוגעים במורות החינוך העצמאי? או בגננות?

• הוסף לסימניות
הכל נכון אבל המצב כרגע הוא שהרכבת כבר נסעה והאוצר אינו מוכן לממן את כניסת החינוך העצמאי לאופק חדש.
משכך,
איך ההסכמים החדשים נוגעים במורות החינוך העצמאי? או בגננות?
בדיוק זה השאלה
האם כל המשא ומתן שמדברים עכשיו קשור בכלל לחינוך העצמאי וכל מי שלא נכנס לאופק חדש?
למי יש מידע?

• הוסף לסימניות
היום במשפחה היה כתוב שזה לא נוגע לאלו שאינם באופק חדש.
לפי הנאמר שם מעיין החינוך עושים מאמצים גדולים להיכנס לאופק חדש (ויש להם אפשרות לאחר שנכנסו להסתדרות, בניגוד לעובדי החינוה"ע) למרות שהם איחרו את הרכבת בהתחלה, לדבריהם בממשלה הדשה הם ידרשו את זה כתנאי. הלואי.
(ויש לי הרבה מה להגיד על אותם שגרמו לרכבת להתאחר בשם הצדקות, בלה בלה, הם הפסידו בעקיפין עשרות מליוני שקלים ממשפחות אברכים וכו').

• הוסף לסימניות
לפי הנאמר שם מעיין החינוך עושים מאמצים גדולים להיכנס לאופק חדש (ויש להם אפשרות לאחר שנכנסו להסתדרות, בניגוד לעובדי החינוה"ע) למרות שהם איחרו את הרכבת בהתחלה, לדבריהם בממשלה הדשה הם ידרשו את זה כתנאי. הלואי.
(ויש לי הרבה מה להגיד על אותם שגרמו לרכבת להתאחר בשם הצדקות, בלה בלה, הם הפסידו בעקיפין עשרות מליוני שקלים ממשפחות אברכים וכו').
למה בעקיפין???

אין יותר ישר מזה

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול לסרוק ולהעלות לכאן את הכתבה ממשפחה? נראה לי שזה נוגע כאן להרבה.

• הוסף לסימניות
הצעת האוצר לארגוני המורים - מענק התמדה למורים חדשים שיתמידו במערכת 3 שנים 24,000 ש"ח.
וכעת למערכת החינוך החרדית, אני מעלה כמה הצעות מה זה יגרום:
1. יתנו תקן מהר למורות צעירות כדי לקבל את המענק [שישאר אצל העמותה, הרשת וכדומה]. ויפטרו את המבוגרות.
2. יתנו תקן למורות הקיימות במערכת אך לא מדווחות וכך יקבלו את המענק.
3. יתנו את הכסף למורות, כמו שצריך, כמה פשוט.

מה דעתכם?
שההצעה מספר 3 צריכה להיות מספר 1

• הוסף לסימניות
כל המאבק והמו"מ הזה אינו נוגע ככל הנראה לחינוך החרדי שאינו חלק מן הרפורמות [אופק ועוז].....:(:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה