נכתב ע"י naamah;771271:יש מקומות, לא רבים אמנם, שמוכנים ואפילו מעוניינים לתת הזדמנות לדם חדש וטרי.
נכתב ע"י חלומי;771273:אני תרה ומחפשת אותם כבר חצי שנה...
ולשווא...
נכתב ע"י גרפיקה100;771281:וכמה גרפיקאיות הולכות למעונות ועוזרות לגננות בגלל שאין היום עבודה בזה....
נכתב ע"י naamah;771277:קודם כל, אל תתייאשי, ותשלחי גם לאותם מקומות שדורשים ניסיון.
שנית, אל תכלי את זמנך רק בחיפושים עקרים, אלא קחי בשתי ידיים כל עבודה שמזדמנת לך (כפרילאנסרית), עבודות שאותן תוכלי להציג למעסיקים כסוג של "ניסיון" עם לקוחות אמיתיים.
נכתב ע"י אליהו פריד;771285:יש מעסיקים שדורשים בוגרים מהמשולש הקדוש (היום כבר נהפך למשושה הקדוש), ויש דורשים עם נסיון וכו'.
אל תלחצו, מעסיקים רוצים בסופו של יום מעצבים שאפשר לסמוך עליהם.
אם תוכיחו שאתם כאלה, בהרבה מקרים מעסיקים אלו יתגמשו.
גם אם תוכיחו שאתם פוטנציאל גדול, חלק מהמעסיקים יקחו צ'אנס.
אז נא לא להבהל, לימדו לשווק את עצמכם
נכתב ע"י חלומי;771284:הם רוצים נסיון במשרד
לא מעניין אותם לקוחות פרטיים!
נכתב ע"י naamah;771300:את טועה.
אם תבואי ותציגי ניסיון רלוונטי ומשמעותי (לא כרטיס ביקור לסבתא של החברה של השכנה שהיא ריתמיקאית בגנים) זה בהחלט יוסיף לך נקודות.
נכתב ע"י naamah;771300:את טועה.
אם תבואי ותציגי ניסיון רלוונטי ומשמעותי (לא כרטיס ביקור לסבתא של החברה של השכנה שהיא ריתמקיאית בגנים) זה בהחלט יוסיף לך נקודות.
נכתב ע"י שקוף;771287:אני מכירה משהי שהציעה את עצמה לעבוד בחינם במשך תקופה
על מנת לצבור את הנסיון שלה.
זה נראה לי דבר חכם מאד.
נכתב ע"י תקוה;771331:שנה וחצי חיפשתי עבודה בגרפיקה.... ומצאתי ברוך ה' השבח לקל.
ובכל התקופה הזו עיצבתי למוסדות, אירגונים בתי ספר, וירטואליים כמובן. כאלו שהיו רק בדמיון שלי.
הכנתי אוסף מרשים של מזכרות לארועים שונים, הזמנות מגוונות בנושאים מעניינים. פרסומות מיוחדות. וכו'
כשבאתי לראיון עבודה הראיתי תוצרים של שנה וחצי השקעה ויצירתיות.
וזה הספיק להם.
הם לא שאלו אותי מי העסיק אותי ובאיזה משרד?
גם לא כמה שנים אני עוסקת בזה.
נסי ותיווכחי.
נכתב ע"י חלומי;771337:תודה על הרעיון אבל אני לא סוג שיכולה לעבוד סתם על דברים לא מציאותיים ועוד במשך שנה וחצי....
לא בשבילי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים