מעצבות יקרות עזרתכן הדחופה! בעניין מדרגות בדירת גג

• פותח הנושא rand
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה שנראה לי שמי שמשרטט ביד לא עצלן לשרטט ולעשות עוד תוכניות.
גם האדריכל שאני לקחתי שרטט ביד ואהב לעשות את זה וכשהעליתי את זה גם הגיבו לי "מי משרטט היום ביד.."
תבאי לה להבין שיש לך פתאום התלבטות וחוסר ביטחון וירגיע אותך לראות עוד סקיצות.

• הוסף לסימניות
בשביל שתוכלי להחליט בלי להתחרט אח"כ את דבר ראשון חייבת להחליט שזה בידים שלך ולא משנה מה היא אומרת היא רק צריכה להמליץ ולא ללחוץ זה בעיה שיש המון ובעיקר בשיפוצים שאנחנו מרגישים שאנחנו לא יכולים לחלוק על בעלי המקצוע לגוף הנדון אם את מדברת מבחינת הימי תעשי בדיקה פשוטה אם יהיה לך נעים להזמין אנשים אח"כ בלי לחשוב לפני זה מה הם יגידו אז כנראה שזה מתאים לך ולסגנון שבו את והסביבה שלך חיים וכן להיפך בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא רואה את ענין המדרגות מהותי כ"כ האם יהיו מרחפות או מלאות
זה נטו ענין עיצובי שניתן להחלטה לפי טעם, סגנון ופרקטיות.
העלו כאן נקודות חשובות שאת צריכה לבדוק עם סגנון החיים שלכם- האם המיקום והתכנון הכללי נכון לכם
יתכן מאד שכן והתכנית באמת נראית מאוזנת ומנצלת.
אך יתכן גם שלא
את זה אנחנו פה, מעל פלטפורמה כזו לא יכולים לקבוע.
צריך לשמוע פרוגרמה ממוקדת, להבין את הלך החיים שלכם וכך לעזור בהחלטה.
כנ"ל לגבי האדריכלית- אם הגעתם למסקנה משותפת שזה המיקום האופציונלי- את יכולה לסנן פה את התגובות שדברו על כמה לא נכון למקם אותן פה, כי לצרכיכם הספציפיים המיקום כן מתאים.
ולגבי הענין העיצובי- לא הייתי מגדירה אותו כאישו מהותי ותואם/ נוגד את סגנון חיינו כחרדים, כולה צורת מדרגה.
את ההחלטה לכן או ללא הייתי משאירה לדיון פרקטי ולא השקפתי משהו.

• הוסף לסימניות
הייתי מעבירה את המדרגות לחלק הפחות מאוורר של הבית, את המטבח מעבירה לאיזור הספות ומהמטבח יוצרת חדר נוסף שהכניסה אליו מכיוון שירותי האורחים מול החדר שינה, ואת שירותי האורחים מקרבת יותר לכיוון הסלון.
חבל לקחת שטח לא מאוורר ולהשתמש בו לחדר בעוד המדרגות באמת לא חייבות את האוורור ואור היום.
מבחינתי מדרגות זה איזור שירות.
מצד שני יש לי עכשיו לקוחה שמתעקשת שהמדרגות יהיו מול הכניסה, מדרגות מסתובבות מעוצבות, למרות שזה דופק לה את התכניות והיא מאבדת שטח יקר....

• הוסף לסימניות
@rand מה בסוף הוחלט?
כבר בניתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה