עזרה מעצבות, שאלה דחופה: האם יש מצב ששומרים שרטוט בPDF בקנה מידה מסוים וזה יוצא בהדפסה לא תואם לסרגל קנה מידה?

• הוסף לסימניות
אני מדפיסה באחד לחמישים ,באחד לעשרים וחמש .וזה פשוט לא תואם.
המחשב השתגע? המדפסת השתגעה? או שזה חלילה אני?:unsure:

• הוסף לסימניות
גודל הדף שהגדרת בהדפסה תואם לגודל הדף בפועל?
את מדפיסה מהלייאוט או מהמודל?

• הוסף לסימניות
גודל הדף בתכנון צריך להיות זהה לגודל הדף בהדפסה, או לשנות את קנה מידה להכפיל או לחלק בהתאמה במידה וזה לא תואם

• תודה
Reactions: byy
  • הוסף לסימניות
מהמודל

• הוסף לסימניות
כאן זה מוגדר על 1:1?
1682434097859.png

ובהגדרות הדפסה מורידים 0
נניח אם את רוצה 1:50, תגדירי 1:5

• תודה
  • הוסף לסימניות
כמובן

• הוסף לסימניות
בUNITS, מוגדר שזה על ס"מ?
אולי פשוט מוגדר לך שם שזה על אינצ'ים, ובהדפסה ס"מ, או להיפך

• תודה
  • הוסף לסימניות
לא זכור לי בעשרים שנה האחרונות שנגעתי בהגדרות הללו. תוכלי לכוון אותי איפה לבדוק?

• הוסף לסימניות
קיצור מקלדת UN האופציה הראשונה

• תודה
  • הוסף לסימניות
לפעמים המדפסת לא מדייקת

• תודה
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם .הייתי רוצה לקוות שזה רק בעיה במדפסת הביתית.
אני לא ממש יודעת להסתדר עם ההגדרות של אוטוקאד
לא מצליחה למצוא את lnsertion scale וגם לא UN.

• הוסף לסימניות
לסמן בהגדרות ההדפסה בPDF :
1682438317092.png

• הוסף לסימניות
בהגדרות המדפסת באופן כללי או באוטוקאד?

• הוסף לסימניות
בהגדרות המדפסת של PDF! בוחרים את המדפסת הרצויה ומסמנים אקטואל סייז-כמו שסימנתי בנ"ל
לא של אוטוקאד.

• תודה
  • הוסף לסימניות
הבעיה ככל הנראה בהגדרות של הפי די אף כמו שאמרה שרה 257. כי כשהדפסתי במדפסת ללא שמירה בפידיאף יצא מצוין, תואם ב100 אחוז לקנה מידה שביקשתי.
זה גם הגיוני. כי היתה לי לאחרונה התקנה חדשה של הפי די אף.
הבעיה שלי שאני לא מצליחה למצוא את המסך שהראתה לי פה שרה 257

• הוסף לסימניות
הבעיה ככל הנראה בהגדרות של הפי די אף כמו שאמרה שרה 257. כי כשהדפסתי במדפסת ללא שמירה בפידיאף יצא מצוין, תואם ב100 אחוז לקנה מידה שביקשתי.
זה גם הגיוני. כי היתה לי לאחרונה התקנה חדשה של הפי די אף.
הבעיה שלי שאני לא מצליחה למצוא את המסך שהראתה לי פה שרה 257
באיזה תוכנת PDF את משתמשת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה