מידע שימושי מעצבים את אתר פרוג...

מצב
הנושא נעול.
אבל כשסוגרים את החלונית זה חוזר...
כי זה רק אינספקטור
אפשר להקטין את המסך אבל רק באינספקטור אפשר לעשות גודל מדויק של טלפון
1648148577596.png

אני מציעה שלא יהיה פירסומות שיקפצו לעינים כל הזמן
אלא כמו שיש פורום אר''א שיהיה פורום פירסומות ומי שירצה יכנס לבד לראות.
את מתכוונת שיהיה פרומים של פרסומות שאף אחד ממילא לא נכנס אליהם?:p

אני באמת מנסה לחשוב מה לשפר ולא עולה לי שום דבר...
הפורום ממש ידידותי, יותר מפורומים אחרים, אני אוהבת שההודעות מרווחות ונעימות לעין, יש פורומים שלא ברור מי כותב מה, והכל קטן ולא נח. כאן זה פשוט וברור.

עולה לי משהו אחד שאשמח שיהיה, תיקון שגיאות אוטומטי כמו בגוגל, במייל הוא פשוט מציע את המילה הנכונה והתרגלתי שאם יש שגיאה יש מישהו שמתקן, ואני כבר לא עוברת על מה שאני כותבת...

עולה לי משהו אחד שאשמח שיהיה, תיקון שגיאות אוטומטי כמו בגוגל, במייל הוא פשוט מציע את המילה הנכונה והתרגלתי שאם יש שגיאה יש מישהו שמתקן, ואני כבר לא עוברת על מה שאני כותבת...
אם את משתמשת בכרום אז אפשר להפעיל בהגדרות (chrome://settings/languages) תיקון שגיאות אוטומטי לעברית.
1648152347828.png

מצטרפת לעניין, מאוד קשה עכשיו להוריד קבצי mp3 זה לא מוריד את זה עם שם לקובץ כמו שתמיד היה ויש בכל מקום, וזה מאוד מסובך צריך לכתוב לבד בקובץ.
הפוך !
עכשיו הכי טוב שלא יורד שירים למחשב
כך אפשר ללחוץ על קובץ שמעו לשמוע אם אני אוהב אותו או לא, ואז להחליט אם להוריד או לא
הכי טוב להשאיר את המצב כמו עכשיו, אין לי מקום במחשב לכל הקבצים שאני רוצה לשמוע אבל לא רוצה להוריד.
אבל כן כדאי לסדר שיוריד עם שם הקובץ

כל הקטע של התיוג מורכב ביותר.

פשוט להוסיף בשורת התפריט של הכתב וכו' גם אפשרות לתיוג.
ואז ילחצו על הכפתור ההוא ויכתבו את שם הניק המבוקש.
וחלאס

מנייד או מחשב?
מה מורכב בלחיצה על @? (במחשב)
משום מה אף פעם לא מצליח לי (כמעט)
לעשות שטרודל עם רווח או בלי?
אותי זה משגע.

מה הבעיה לשים לזה סימון מסודר כמו כל האפשרויות האחרות שיש כדי לכתוב במסמך?

משום מה אף פעם לא מצליח לי (כמעט)
לעשות שטרודל עם רווח או בלי?
אותי זה משגע.

מה הבעיה לשים לזה סימון מסודר כמו כל האפשרויות האחרות שיש כדי לכתוב במסמך?
בלי רווח, צריך שהשם יהיה מדוייק, אפשר להקליד שני אותיות ראשונות מהשם ותופיע רשימה.
ממש פשוט
לאחר ה@ מתחילים לכתוב את שם הניק
ומופיע אפשרויות לבחירה-
Untitled-1.jpg

@בשעות הפנאי יש?

עוד הצעות:

לשים שעון

טיימר זמן גלישה

אפשרויות עיצוב אישי

כשמעלים קובץ לא חייב ללכת להורדות וכו' ולחפש במחשב
אלא שיהיה אפשר לגרור וזה יעלה ישר כמו לפני השינויים

אפשרות להגיב להודעות בשתי תגובות..
גם בלייק וגם בסמיילי..

אני לא מתחברת שמשלבים דמויות של אנשים בפרסומים באתר בדף הראשי
זה מפריע לריכוזיות
כדאי לשים לב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה