מידע שימושי מעצבים את אתר פרוג...

מצב
הנושא נעול.
נערך לאחרונה ב:
בנוגע לאשכולות פרסום -
חבל שהם רק לינק לדף נחיתה, אני חושבת שיהיה יותר יעיל למפרסמים וללקוחות שזה יהיה אשכול שיהיה בו פרטים על הפרסום ושיהיה אפשר לדבר עם המפרסם על המוצר שלו: לשאול שאלות, להמליץ, וכן הלאה.

סתם מעניין, מנהלי האתר, אתם עדיין מתייחסים להודעות הללו? התכוננתם למבול?
או שהתייאשתם?
כי אם לא, אז לדעתי, האימוג'י הזה
1648068422660.png
יכול להוסיף המון בהודעות שאין מה להוסיף עליהן

הייתי מציע לכל אחד שיש לו בקשה או שאלה לתייג את ניהול האתר או את הכלבויניק או בכלל את מרשמלו
הנה, בבקשה. אני מספיק זמן משתמשת באתר ועדיין לא יודעת מי ומה ומה תפקידו...
חלק מהשיפורים זה מילון מושגים ומנהלים כפי שכבר כתבו למעלה.
אז מתייגת בהשגחה פרטית את @הכלבויניק לתשומת לב לשיפור נוסף שכדאי להוסיף,
בנוגע לתיוגים, לפעמים אנשים מתייגים ניקים שחסרים בהם בטעות אותיות, שגיאות ועוד, ואז בעצם זה לא תייג את הניק. במקרה כזה, כדאי שתצוץ הערה לתשומת לב, הניק אינו קיים או משהו כזה.

בנוגע לתיוגים, לפעמים אנשים מתייגים ניקים שחסרים בהם בטעות אותיות, שגיאות ועוד, ואז בעצם זה לא תייג את הניק. במקרה כזה, כדאי שתצוץ הערה לתשומת לב, הניק אינו קיים או משהו כזה.
לא ניתן לתייג ניק שלא קיים.
כן קיימת אפשרות לטעות ולתייג ניק אחר....(לא בידינו)

בנוגע לתיוגים, לפעמים אנשים מתייגים ניקים שחסרים בהם בטעות אותיות, שגיאות ועוד, ואז בעצם זה לא תייג את הניק.
אז באתי כאן לחדש עוד מושג למי שלא יודע [כמו שאני גליתי את זה רק לאחרונה].
כשמתייגים, כותבים שטרודל ולאחריו עוד שתי אותיות ואז צף כל הניקים המתחילים באותיות אלו, [דומה לשליחת מייל, שבשורת 'אל' כותבים 1 אות או יותר ועולה כל האנשי קשר הקשורים לאותיות אלו, רק שפה עולה רק הניקים הקשורים במישרין, לדוג': כשנכתוב @יע יצופו הניקים 'יעד שקד' 'יעדים משכנתאות' 'יעדניראל' וכן הלאה על זו הדרך]

נערך לאחרונה ב:
אשמח שמהירות הגלישה באתר
תהיה יותר מהירה
כי לאחרונה האתר ממש איטי לפעמים
תודה על הכל

אז באתי כאן לחדש עוד מושג למי שלא יודע [כמו שאני גליתי את זה רק לאחרונה].
כשמתייגים, כותבים שטרודל ולאחריו עוד שתי אותיות ואז צף כל הניקים המתחילים באותיות אלו, [דומה לשליחת מייל, שבשורת 'אל' כותבים 1 אות או יותר ועולה כל האנשי קשר הקשורים לאותיות אלו, רק שפה עולה רק הניקים הקשורים במישרין, לדוג': כשנכתוב @יע יצופו הניקים 'יעד שקד' 'יעדים משכנתאות' 'יעדניראל' וכן הלאה על זו הדרך]
ואני חושב שאפשר לשפר את זה שכל פעם שילחצו על @ יקפוץ חלון עם כל שמות הניקים שהגיבו באשכול הספציפי הזה (אם יש כאלו כמובן), אפילו בלי ללחוץ על תחילת אותיות ויהיה אפשר לבחור אותם בלי לתייג
@הכלבויניק @מרשמלו - הצעת רעיון

אני מציעה שלא יהיה פירסומות שיקפצו לעינים כל הזמן
אלא כמו שיש פורום אר''א שיהיה פורום פירסומות ומי שירצה יכנס לבד לראות.

אני מציעה שלא יהיה פירסומות שיקפצו לעינים כל הזמן
אלא כמו שיש פורום אר''א שיהיה פורום פירסומות ומי שירצה יכנס לבד לראות.
אז מה בדיוק יחזיק את האתר??

מציעה לחזור לשחור בתפריט העליון (מה הקשר טורקיז?)

וגם קצת לנקות אותו: (שורה אחת קומפקטית תספיק להכללללל)
צילום מסך 2022-03-24 003833.png

ולהדגיש את 2 הכפתורים הכלליים הכי חשובים (בהשערה, אפשר לבדוק באנליטיקס): "פורומים" ו"מה חדש"

אני כבר לא בטוח מה יותר יפה...

השחור היה הרבה יותר קריא ונעים לעין
מה הקשר כחול???

מציעה לחזור לשחור בתפריט העליון (מה הקשר טורקיז?)

וגם קצת לנקות אותו: (שורה אחת קומפקטית תספיק להכללללל)
צפה בקובץ המצורף 1090791

ולהדגיש את 2 הכפתורים הכלליים הכי חשובים (בהשערה, אפשר לבדוק באנליטיקס): "פורומים" ו"מה חדש"
מצטרפת.

אותי מעצבן,
שכל אשכול שמגיבים בו אוטומטי נכנסים למעקב...
צריך שתהיה אפשרות שרק אם בחרנו במעקב זה יהיה במעקב, ולא כל אשכול שכתבנו בו..
תודה רבה.
כאן אפשר לשנות זאת
1648077610249.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה