מידע שימושי מעצבים את הבית מהר, בקלות ואולי אפילו בחינם (הגרלה סופר שווה בפנים:)

אשמח לעזרה בעיצוב הסלון - כולל ארון כניסה - אם אפשר להכניס, מיקום רהיטים וקירות

פתרונות לאתגרי עיצוב ואחסון (סלון וכניסה)
תאורה (סלון, מטבח, כניסה)
עיצוב קירות (סלון, מטבח, חדר ילדים, כניסה)
הום סטיילינג (אמבטיה)

כל זה נכנס?

אם לא רוצה להמר על זכיה- כמה עולה אחרי הנחה? עוררת לי את התיאבון:)

ובאופן כללי, איך נכון לעבוד- על המכלול של כל חדר בנפרד, או כל פרמטר בכל החדרים?

פתרונות לאתגרי עיצוב ואחסון (סלון וכניסה)
תאורה (סלון, מטבח, כניסה)
עיצוב קירות (סלון, מטבח, חדר ילדים, כניסה)
הום סטיילינג (אמבטיה)

כל זה נכנס?
תלוי בך...
אצל הרוב- כן
אבל נוכל לדעת כיוון רק אחרי שיחה של סינון ראשוני (אני לא עושה את העיצוב המהיר לפני בדיקת התאמה. כי זה לא מתאים לכל אחד...)
אם לא רוצה להמר על זכיה- כמה עולה אחרי הנחה? עוררת לי את התיאבון:)
2950 אחרי הנחה
ובאופן כללי, איך נכון לעבוד- על המכלול של כל חדר בנפרד, או כל פרמטר בכל החדרים?
תלוי...
תתקשרי ונראה מה נכון לך
0534151533

שבוע אחרון למבצע!
עד יום שלישי בלילה בלבד
העיצוב המהיר ב350 שח הנחה

אני כ"כ אוהבת לעקוב אחרי העיצובים המהממים שלך...
הלוואי ואזכה בהגרלה אני רוצה עיצוב לסלון ולכניסה לבית

חולמת על עיצוב חדר שינה
חדר השינה שלנו ב"ה ישן מאד מאד
וגם נקנה יד שניה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה