התייעצות מעצבים גרפיים - לכאן>>>

• הוסף לסימניות
משתף כאן עבודת גרפיקה שעשיתי בחינם לבת משפחה.
אני לא מתעסק בגרפיקה בכלל... לא מחזיק תוכנות ולא למדתי את זה אף פעם.
את הפרסומת הזו עיצבתי בחצי שעה האחרונה בוורד, ואשמח אם גרפיקאים ומעצבים יעברו עליה ויתנו לי ביקורת בונה והצעות לשיפור :D
תודה:)

> משהו קטן: הוקטורים באיכות גרועה רק זמנית...
1609854464627.png
1609854464627.png

• הוסף לסימניות
וואו
לא להאמין שעית בוורדחייבת לשנות את הגופן!
אולי אני יכול לעזור לך...

• הוסף לסימניות
וואו
לא להאמין שעית בוורדחייבת לשנות את הגופן!
אולי אני יכול לעזור לך...
זה עלה כאן באיכות מזעזעת... במקור הפונט נראה בהחלט טוב יותר.
כמו שאמרתי, אני לא מתעסק בזה ולא מתכנן לקנות גופן במיוחד... אם יש לך המלצה למשהו חינמי - אשמח לשמוע :)

• הוסף לסימניות
זה עלה כאן באיכות מזעזעת... במקור הפונט נראה בהחלט טוב יותר.
כמו שאמרתי, אני לא מתעסק בזה ולא מתכנן לקנות גופן במיוחד... אם יש לך המלצה למשהו חינמי - אשמח לשמוע :)
היא מתכונת שזה פונט פשוט
שלא משתמשים איתו לפרסומות וכ׳ו

• הוסף לסימניות
תמיד אמרתי שגרפיקאי זה לא מי שיודע אילוסטרייטור, אלא מי שיודע לעצב.
יש כמובן הרבה לשפר. ואני לא אפרט כאן, כי רבים הם.
אבל בהחלט אתה בכיוון הנכון גם מבחינה עיצובית, וגם מבחינה טיפוגרפית.
נשאר לך רק לדעת אילוסטרייטור ו/או אינדיזיין ואתה גרפיקאי מקצועי.

• הוסף לסימניות
הפרסומת מאד יפה תנסה באמת להחליף פונט ואולי לזרוק משהו שייתן יותר צבע למודעה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קודם כל שאפו על העבודה היפה
ואם ביקשת ביקורות ... אני הייתי משנה קצת את הקומפוזיציה שיהיה מסודר יותר בעין(התיבה התחתונה וכו)
המון הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
קודם כל שאפו על העבודה היפה
ואם ביקשת ביקורות ... אני הייתי משנה קצת את הקומפוזיציה שיהיה מסודר יותר בעין(התיבה התחתונה וכו)
המון הצלחות!!!
תודה. אשמח להסבר מפורט יותר....
מה מומלץ לעשות עם התיבה האחרונה? להקטין את השקיפות ולהבהיר את הרקע?
להשוות את הרוחב של שתי התיבות האחרונות?

• הוסף לסימניות
תמיד אמרתי שגרפיקאי זה לא מי שיודע אילוסטרייטור, אלא מי שיודע לעצב.
יש כמובן הרבה לשפר. ואני לא אפרט כאן, כי רבים הם.
אבל בהחלט אתה בכיוון הנכון גם מבחינה עיצובית, וגם מבחינה טיפוגרפית.
נשאר לך רק לדעת אילוסטרייטור ו/או אינדיזיין ואתה גרפיקאי מקצועי.
תודה על המחמאה הקונקרטית בהחלט;)
האמת? אני בעיקרון עובד דווקא בוורד, בדיוק בשביל להוכיח את מה שאמרת ;)
מכיר הרבה שלמדו את זה ועובדים עם תוכנות מקצועיות, והתוצאות - אמנם משקפות טכניקה - אבל עדיין לא מרגישות 100%.
בוורד יש המון פונקציות שמי שמכיר אותן יכול לנצלן כדי להביא (כמעט) לכל תוצאה רצויה - פשוט צריך לדעת מה לרצות...
בכל אופן, אני בהחלט אשמח אם תוכלו להקדיש כמה דקות ולפרט לי מה הנקודות שהכי מומלץ לשפר כדי להגיע לתוצאה נעימה לעין.
מבטיח לקחת ברצינות כל הערה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה