כללי מעצבת אלבום דיגיטלי??

• פותח הנושא Y578
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דחוף לי בהקדם -לשמוע כמה רזולוציה לתת לאלבום גודל 20/54.

• הוסף לסימניות
300

• הוסף לסימניות
בכל אלבום דיגיטלי שמודפס בפוטו הרזולציה תמיד כדאי שתהיה 300 פיקסלים לאינץ

• הוסף לסימניות
אם אני עיצבתי ואני לא זוכרת כמה הגדרתי את הרזולוציה איך אני בודקת?
אם יש צורך בתיקון רזולוציה אחרי עיצוב איך אני עושה זאת?
המון תודות

• הוסף לסימניות
תודה רבה
ושם אני עורכת את השינוי נכון

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהי את המייל של פוטו איכות בני ברק

• הוסף לסימניות
כן, ברוזלוציה את עושה את השינוי שאת רוצה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה לא נותן לי הוא כותב הודעה
שלא ניתן משום שדיסק הטיוטה מלא
מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
תנסי לפתוח קובץ חדש עם הרזולוציה הרצויה ולהביא את הקובץ לשם

• הוסף לסימניות
ותבדקי שזה 300 פיקסל לאינץ'

• הוסף לסימניות
אם דיסק הטיוטה מלא -זה אומר שאין לך מקום במחשב!!

• הוסף לסימניות
כמה עולה בד"כ אלבום דיגטלי של חתונה 32 עמודים גודל 21/29.7 ס"מ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה