מעצבת אלבומים מקצועית ב5 ש"ח לעמוד

• הוסף לסימניות
יוכי, את באמת חושבת שהם יגיבו לך פה ויתנצלו על שנים של ניצול מחפיר??

• הוסף לסימניות
אני חושבת שצריך לעשות משהו בחודשים האחרונים יצא לי לדבר עם כל כך הרבה מעצבות מקצועיות שמפיקות אלבומים ברמת על ומרוויחות 2000 ש"ח והלקוחות חופרים להם ואין להם יום ולא לילה
אני אשמח לשמוע אם יש פה צלמים שמוכנים לכתוב את המחירים שהם משלמים למעצבות כמ' שיש להם מחירון ללקוחות שיעלו פה מחירון למעצבות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1458068:
מה מטרת האשכול?

לעצב אלבומים חינם לצלמים כדי שהם ירוויחו גם את ה2000 שהם משלמים למעצבת עבור 8 אלבומי חתונה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.

מישהו הכריח אותם לעצב אלבום ב5 שח לדף או ב250 לאלבום?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי

משהו הכריח אותם לשבת בבית? או בכלל לעבוד בזה?
ברור שבעל עסק צריך להרוויח ולקחת עובדת משתלמת
אבל טיפהל'ה אנושיות לא תזיק

• הוסף לסימניות
אבל את לא "עובדת" שלהם- את עצמאית ומוכרת מוצר!

לא מתאים לך למכור ב250? תמכרי ב400- ב600 - ב900.
אני לא מבין את מי את מאשימה כאן?

הצלם כאן הוא הלקוח. הוא לא קובע את המחיר.
יותר מזה הוא לקוח שבוי- הוא חייב את המוצר הזה. זה מוצר צריכה בסיסי עבורו כי בלעדיו הוא לא יוכל למכור תוצר של 5000 גם. אז ההאשמה שלך מופנית לכיוון הלא נכון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1458118:

יותר מזה הוא לקוח שבוי- הוא חייב את המוצר הזה. זה מוצר צריכה בסיסי עבורו כי בלעדיו הוא לא יוכל למכור תוצר של 5000 גם. אז ההאשמה שלך מופנית לכיוון הלא נכון

אבל מה לעשות שזה המצב?
אני מכירה את רוב הצלמים במגזר החרדי וחוץ מהגדולים ממש, כולם משלמים 350 ויש כאלה שמשלמים 400 אבל זה כולל לבחור את התמונות בעצמך ללקוח וגם תיקונים ללא הגבלה
את רוצה שמות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1458118:
זה מוצר צריכה בסיסי עבורו כי בלעדיו הוא לא יוכל למכור תוצר של 5000 גם. אז ההאשמה שלך מופנית לכיוון הלא נכון

לא נכון
זה לא מוצר צריכה בסיסי, ועלותו גבוהה!
(גם אם זה טרנד ["מוצר בסיסי"]...)
הן מבחינת העיצוב והן מבחינת ההדפסה.
על הלקוח להחליט אם הוא מעוניין להשקיע בזה או לא.
והיא מדברת גם על צלמים שרוכבים על אלבום דיגיטלי ולוקחים את ההפרש שמגיע למעצבת

• הוסף לסימניות
זה המצב כי יש מעצבות שמוכרות את המוצר הזה.
האשמה היא שם!

אם יש פה 5 צלמות חלאקה שמתבכיינות על המחיר יש כמה אפשרויות. האפשרות הפחות טובה היא להאשים את האמהות שמשלמות את המחיר שהן קבעו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1458128:
לא נכון
זה לא מוצר צריכה בסיסי, ועלותו גבוהה!
(גם אם זה טרנד ["מוצר בסיסי"]...)
הן מבחינת העיצוב והן מבחינת ההדפסה.
על הלקוח להחליט אם הוא מעוניין להשקיע בזה או לא.
והיא מדברת גם על צלמים שרוכבים על אלבום דיגיטלי ולוקחים את ההפרש שמגיע למעצבת

לא הבנת אותי נכון .
צלם שמוכר אלבום דיגיטלי ולא יודע לעצב לבד אז הוא לקוח שבוי. זה מוצר צריכה בסיסי עבורו- לא עבור הזוג.

• הוסף לסימניות
אתה צודק שהאשמה על החינוך זה אצל הגרפיקאיות
אבל כדאי שגם לצלמים תהיה מודעות להתנהג טיפה יותר באנושיות אם הם ידעו שזה ניצול ממש אולי הם יחשבו פעמיים
למרות שיותר קל לעצום עיניים ולומר בכל תחום זה כך

• הוסף לסימניות
עיצובי,
אני יודעת שיש צלמים שמכבדים את עצמם ויודעים לתת את מה שמגיע.
תתחלנה לדרוש מחירים סבירים כי שינוי מתחיל אצל המעצבות (מה ש'הגלים' מנסה לומר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1458118:

הצלם הוא הלקוח וכלקוח הוא מחליט אם לקנות או לא. ואם הצלמים לא קונים כי שווה להם לקחת מישהי זולה+ רווח על תיווך, אז מי טיפשה להשאר על "אולימפוס" של 900 ₪ לאלבום? ברור שיורידו מחירים וזאת התוצאה.
אני מעריכה את העבודה שלי אבל לא ישלמו כפי שמגיע.
זה סתם ראש קטן לדעתי לטעון שאנחנו קובעות כמה לקחת. ברור שהמחיר נגזר גם ממצב השוק, מהביקוש, ואם אף אחד לא ירכוש ממני שירות, מה זה שווה שאנפנף בתווית מחיר גבוהה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1458172:
הצלם הוא הלקוח וכלקוח הוא מחליט אם לקנות או לא. ואם הצלמים לא קונים כי שווה להם לקחת מישהי זולה+ רווח על תיווך, אז מי טיפשה להשאר על אולימפוס של 900 ₪ לאלבום? ברור שיורידו מחירים וזאת התוצאה.
זה סתם ראש קטן לדעתי לטעון שאנחנו קובעות כמה לקחת. ברור שהמחיר נגזר גם ממצב השוק, מהביקוש, ואם אף אחד לא ירכוש ממני שירות, מה זה שווה שאנפנף בתווית מחיר גבוהה?

לא הבנתי את מכריחה אותם לשלם יקר אם יש להם מעצבת זולה וטובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1458174:
לא הבנתי את מכריחה אותם לשלם יקר אם יש להם מעצבת זולה וטובה?
על זה הדיון פה לא? :confused:
בדיוק בגלל שיש מספיק כאלה שיקחו 10 לדף, לא מעריכים את מי שלוקח יותר ונותן יותר. ולכן, בתשובה לשאלתך: אני לא מכריחה אף אחד. פשוט ירדתי מהנישה הזאת למרות האהבה הגדולה אליה. אני מתמקדת במקומות שווים יותר, שבהם אין מתחרות דוגמת "לופה בשקל" או "סמינריסטית חובבת מה-זה-זולה-וטובה".

• הוסף לסימניות
במקום להגיד שוב ושוב שצריך להתאגד שזה לא ממש מעשי וגם אסור על פי חוק הייתי שמחה לשמוע מה המחירים שהצלמים פה משלמים לאלבומי חתונה

• הוסף לסימניות
אני מעצב לבד.

זה לא קשור להעריך .
הצלם (שבפוסטים אחרים מתבכיין בפני עצמו על הקשוי שלו והמחירים וכו) מנסה למקסם את המוצר שלו.

בואי נניח שהשכר העבודה שלו קבוע ולא ישתנה. אם יש לו מוצר טוב במחיר X את לא יכולה לבקש ממנו שיתרון לך ככה בשביל הכיף עוד 300 שח לכל ארוע.
כך שאם הוא יכול להוסיף 200 ש"ח למעצבת זה יוסיף 200 שח למחיר המוצר הסופי (וכאן בלקוח בוכה- אברכים עניים שכורעים תחת נטל הוצאות החתונה וכו).
יש פה מעגל קסמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה