כללי מעצבת גרפית - מחייב שהיא גם מעצבת תחומים אחרים?

• הוסף לסימניות
ועוד דבר, כמו SMESHI אני גם מעדיפה את היופי בצורתו הגולמית מאשר מצועצע. הגינה שלי בלונדון היה נראית לכאורה פרועה, כי לא יכולתי לסבול שגינה תהיה יותר מדי מצועצעת. אהבתי שצמחים משתלבים בטבעיות אחד בתוך השני ולא שלכל צמח ערוגה משלו.

וגם באוכל, אני אוהבת להכין אוכל פשוט ומהיר, אבל שייראה כאילו עבדתי עליו שעות.... זו מומחיות למי שלא ניסה

• הוסף לסימניות
מזדהה עם סמשי.
באתי מתחום האיור וציור אמנתי ולפני שנכנסתי לתחום (מה לעשות, צריך פרנסה), לא האמנתי שאגע בגרפיקה, פשוט שנאתי את זה, שנאתי דברים לא טבעיים כמו מחשב, גרפיקה ממוחשבת, (ועד היום אני לא חברה טובה של אינדיזיין). ולכן גם לא מתחברת לעיצוב פנים, עיצוב מתנות וכד'
לדעתי, יש פה איזה חלוקה של סוגי אמנים, אבל אני לא מצליחה להגדיר את זה.

• הוסף לסימניות
באמת דיון מעניין.
גם אצלי מאז ומעולם היה חוש אסטתי מפותח (אולי מדי...)
כבר בנערותי לא הייתי הולכת למכירה או לחנות שהפרסומת שלה לא נראתה לי, כי בטח מה שימכרו שם גם נראה ככה...

אני מצביעה בעד פתיחת פורום לעיצובים במזון, זה מעניין אותי מאד, כיף לי ואני מוצאת את עצמי הרבה מתעסקת זה.
ועל שכבר אמרו פה - למי יש זמן? אז נכון, זה לא בכל ארוחת ערב שגרתית. אבל אצל כולנו יש פה ושם שמחות, ארועים, חגים וימי הולדת משפחתיים ושם אני מוצאת את עצמי משקיעה יותר בעיצובי המזון, והייתי שמחה לתרום ולהתרם בתחום.

• הוסף לסימניות
גם אני מגיעה מתחום האומנות ונמשכת לכל העיצובים שרק אפשר (בשיעורים הייתי "מתכננת" לבנות עיצובים של שמלות לארועים, הייתי משקיעה בעיצוב החדר וכו')
לגבי האפיה עד לא מזמן לא היה לי כ"כ שיג ושיח עם הדבר הזה (אני חזקה בבישול) אבל במשפחה שלי כולם אוהבים את זה ולאחרונה התחלתי להיכנס לזה בכמה הגבלות: 1. מתחילים עם עוגה שהחומרים שלה לא נגישים בבית ועולה פי כמה וכמה מעוגה קנויה 2. שלא צריך להשתגע אחרי כלים מכלים שונים ומשונים... 3. שזמן ההכנה לא עובר את השעה- שעה וחצי גג (למקרים שיש זמן בלבד)
ויש כאלו דברים...

לגבי מתנות עם צלופנים וקשקושים- באמת אין לי זמן לדברים האלה,
אבל יש לי מגירה בבית שבה אני דוחפת את כל מה שיכול לעזור לי וב'שלוף' של הדקה האחרונה אני מעצבת משהו (לאו דווקא צלופנים) לדוגמא- קניתי לאמא שלי ליום הולדת סט טפוואר, ב5 דקות מאז שהזמנתי את המונית ועד שהיא הגיעה- עטפתי את הקערות בסרט יפה תואם לצבעים, הדבקתי מדבקות לבבות (סוג שמתקלף מהר) על המכסה העליון והדבקתי את הסרט לכלים (עגולים)
בשניה שאח"כ שלפתי 2 בריסטולים בגוונים האלו גזרתי בצורת מלבן (2 ריבועים) כמו הזמנה שמתקפל באמצע וקשרתי בסרט הנ"ל עוד כמה מדבקות לבבות והכרטיס ברכה מוכן- ו-- המונית למטה
התקבל עיצוב יפהיפה עם כרטיס תואם ב-5 דקות.

כנ"ל ערב ר"ה לא התארגנתי עם "שנה טובה" לקחתי חתיכת קרטון (שבעצם זה החלק הפנימי ששמים בתוך סט מצעים חדש) עטפתי באיזה "אלבד" ורדרד נחמד, אירגנתי "כיס" מאותו אלבד ובתוכו שמתי תמונות של הילדה (אז היתה אחת) מציצות כשהתמונה שמציצה זה תמונה שהיא באמת צולמה מציצה..
סרט גדול ונחמד למעלה, והדפסה יפה "לסבא וסבתא הכי שבעולם שנה טובה"....
סיפור שלקח 3 דקות כפול 2 סבים וסבתות. בדקות האחרונות של השנה...

זה לדעתי כש'יש לך את זה' כל אחת תוכל לארגן בכל תחום מתחום העיצוב.... גם בבית עמוס... ב"ה..

• הוסף לסימניות
נראה שצריך לפתוח פורום אומנות... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;478577:
נראה שצריך לפתוח פורום אומנות... :)

תומכת... :)

(פורום אומנות בכל תחום - חרוזים / פימו / צביעה אקרילית / פיסול / תפירה וכו' הכל יתקבל בברכה...)

אומנות זה משהו שבנפש והוא מתבטא ומשפיע כמעט בכל תחום בחיים.
(וכן, לפעמים זה גם מקשה על החיים, זה יוצר איזה סף רגישות מאד גבוה אל דברים שאנשים מהשורה אפילו לא שמים לב אליהם ואצל אדם עם רגישות ליופי ואומנות זה פשוט יכול לגרום לטירוף...)

ואולי לא נעים לומר את זה דווקא כאן, אבל מכל סוגי האומנות אני הכי פחות אוהבת את זו הממוחשבת... ביצירה אמיתית ביד יש קסם ונשמה ששום עיצוב ממוחשב לא יוכל להגיע אליו.

אגב, יכול להיות מצב ששתי אונות מפותחות מאד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה