עיצוב פנים מעצבת לחדר שינה

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה למעצבת לחדר שינה,
ואשמח גם לדעת מה בערך המחיר של עיצוב כזה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מחיר עיצוב חדר שינה מתחיל ב 3,500 ש"ח
יש המון מעצבות פרוסות על פני מפת הארץ, תכווני לאזור ונשמח לעזור

• הוסף לסימניות
הום סטיילינג מוזיל עלויות באופן משמעותי ונותן תוצאות יפהפיות, השאלה מה את רוצה?
אם כן פני אלי.

• הוסף לסימניות
תודה לכל אלו שפנו אלי,
לא מספיק הסברתי את עצמי,
רוצה לקנות מיטות מרופדות ושידה,
וצריכה עזרה בהתאמה של הגוונים והחומרים,
רציתי לדעת כמה בערך תיקח מעצבת על דבר כזה?

• הוסף לסימניות
תודה לכל אלו שפנו אלי,
לא מספיק הסברתי את עצמי,
רוצה לקנות מיטות מרופדות ושידה,
וצריכה עזרה בהתאמה של הגוונים והחומרים,
רציתי לדעת כמה בערך תיקח מעצבת על דבר כזה?
אני הייתי צריכה גם עזרה בדיוק בדברים האלה,
ולקחתי את @פרי ולס לפגישת יעוץ.
הפגישה לקחה שעתיים והיא עלתה 500 שקל (לפני שנה וחצי, לא יודעת מה התעריף עכשיו)
והיה שווה כל שקל,
ישבנו ביחד עם מניפות של צבעים ובחרנו מה יהיה הצבע הדומיננטי, ואיזה צבעים ישתלבו,
והיא הכינה רשימה מסודרת עם מספרי צבעים ופרומיקות שאיתה אני אגיע לנגר
עם מיטה מרופדת זה יותר מורכב כי כל נגר עובד עם סוגים שונים של ריפודים, אבל בגדול אני מאוד ממליצה עליה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה