נכתב ע"י מגדים;1600069:קופירייטרית מובילה וידועה, מחפשת מעצבת גרפית כשרונית לעבודות סטאז'.
תמורה כספית נמוכה. מתאים לצורך בניית תיק עבודות + קרדיט.
תיק עבודות ניתן לשלוח למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י מגדים;1601367:ראשית כל אבקש את סליחת מי שנפגע.
שנית, הקופירייטר זה לא אני, רק פרסמתי למישהו אחר.
שלישית, לא הבנתי על מה הבושה, ועל מה נפגעתם.
חסרות מקצועות שמתחילים בקטן בתור סטאז'?
עו"ד, רופאים, רו"ח, מנהלי חשבון, פרסומאים, קבלני בנין, נגרים ועוד ועוד.
ידוע לכם שישנם אנשים המוכנים חינם אצל הגדולים, העיקר שיקרא שעבדו אצל העו"ד\פרופסר ההוא.
ועוד פעם, מי שנפגע, איתו הסליחה.
הבעיה היא בניסוח שלךנכתב ע"י מגדים;1601367:ראשית כל אבקש את סליחת מי שנפגע.
שנית, הקופירייטר זה לא אני, רק פרסמתי למישהו אחר.
שלישית, לא הבנתי על מה הבושה, ועל מה נפגעתם.
חסרות מקצועות שמתחילים בקטן בתור סטאז'?
עו"ד, רופאים, רו"ח, מנהלי חשבון, פרסומאים, קבלני בנין, נגרים ועוד ועוד.
ידוע לכם שישנם אנשים המוכנים חינם אצל הגדולים, העיקר שיקרא שעבדו אצל העו"ד\פרופסר ההוא.
ועוד פעם, מי שנפגע, איתו הסליחה.
נכתב ע"י A.Y.K;1600876:בושה ממש בושה
נכתב ע"י קופיריטרית;1601582:סליחה...?
ושמבקשים, 'תנו לי שם מפציץ ל...'
או 'איך הניסוח במודעה, בסדר?'
זה לא בושה???
לא הבנתי.
"הרי מה צריך קופירייטר, למה לשלם על משהו מיקצועי
אני כבר יקריץ משהו, אפשר להסתדר, יעזרו לי בפרוג
אני מוכן אפילו לתת ארוחה זוגית בעד שם מדהים..." [סליחה שאני משתמשת בדוגמה שהופיעה לאחרונה...]
???
שוב אכתוב- לא הבנתי...
מה הבעיה בבקשה הנ"ל???
בעבר כשלמדתי בסיעור מוחות, מרים שרביט תמיד הציעה ל2 הצדדים את ההצעה הזו
ומאד המליצה על כך.
מה לא בסדר?
ושלא יובן משהו לא נכון, כולנו אוהבים לעזור ולהעזר. בכיף
אבל כמו שגרפיקאית לא תתרום מזמנה למישהו בפורום עיצוב מודעות מדהים, סתם ככה
כך קופירייטרית לא אמורה לשלוף...
ואם אפשר להגיע להסדר בתחילת הדרך שיקפיץ את שתיהן, כן, בתשלום סמלי...!
למה לא?
ועכשיו תגידו, שלא מבקשים מהקופיים לתרום אלא סתם רעיונות מהעמך, בעיני זה מאד מוזיל את העבודה והגרפיקאי ולא מוכיח מקצועיות יתירה.
סתם נסיון לחסוך במקום הלא נכון.
ולפותחת האשכול, תרגישי בנח, בקשתך לגיטימית ואני בטוחה שהיו הרבה גרפיקאיות שפנו אליך
[או שאולי בעקבות התגובות הן היו רוצות לפנות ונמנעו כדי שלא יגידו עליהן ש...]
מאחלת לך הצלחות.
וגם לכולם.
נכתב ע"י דוד מרדכי;1604680:הנסיון שלי אומר שעל פי רוב מעסיק או לקוח שמנסה לשלם מחיר נמוך מערך העבודה מתגלה לבסוף כנצלן סדרתי מניפולטיבי בכל ענייניו. כרגע נראה לך ששוה לך לעבוד בתמורה הזאת, מה שאתה לא יודע שאתה תעבוד הרבה הרבה יותר קשה ממה שחשבת. רוצה לעשות הנחות? היכון ללילות ללא שינה. הוא מבקש יפה? היכון לדיונים בבתי דין. לקוח שמתחנן להנחה הופך לקרציה שאי אפשר להיפטר ממנה. הוא משבח אותך איזה צדיק אתה אם תתן לו במחיר שלו? אל תדאג גם את זה הוא לא ישלם.
מי שמאמין שה' מפרנס, לא מסכים לעבוד במחירים לא הוגנים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים