מעצבת מטבחים מומלצת

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני שוקל לקחת מטבח מנגר ערבי שאין לו מעצבת מטבחים או משהו בסגנון, אני מחפש מעצבת שתעשה לי תוכנית שאוכל לתת לו, יש לי מידות של המטבח וכיוון כללי איך יראה.
מחפש מעצבת מטבחים מומלצת עם ניסיון במטבחים שלוקחת מחיר הגיוני!!!
חשוב לי להדגיש שאני מחפש מישהי לא יקרה, כמובן מעצבת מקצועית, מוותר על שמות מפוצצים וכו'
ניתן לפנות אליי בפרטי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לקחתי את לאה דבורץ ויצאנו מאד מרוצים
מאד מקצועית ולא יקרה
0535755911

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני שוקל לקחת מטבח מנגר ערבי שאין לו מעצבת מטבחים או משהו בסגנון, אני מחפש מעצבת שתעשה לי תוכנית שאוכל לתת לו, יש לי מידות של המטבח וכיוון כללי איך יראה.
מחפש מעצבת מטבחים מומלצת עם ניסיון במטבחים שלוקחת מחיר הגיוני!!!
חשוב לי להדגיש שאני מחפש מישהי לא יקרה, כמובן מעצבת מקצועית, מוותר על שמות מפוצצים וכו'
ניתן לפנות אליי בפרטי
בסופו של דבר לקחתי את @מירי קוגלמן האלופה! שהוציאה לנו מטבח מטורף, ועוד מנגר ערבי ;)
אגב, הנגר הבריז בסוף ומה שהיה צריך לקחת שבוע לקח 3 חודשים אבל היא לא התייאשה והתעקשה עם כל בעלי המקצוע שהכל יהיה מושלםם ומדוייק.
בקרוב תמונות :cool:
ממליץ מאוד מאוד מאוד! מכל הבחינות, מקצועיות חסרת פשרות! דיוק עד לפרטים הקטנים ממש! שירות מעולה!
גם קרוב משפחה שהמלצתי לו יצא מרוצה עד הגג.
אפשר להתקשר לברר אצלי, הנייד בחתימה.

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר לקחתי את @מירי קוגלמן האלופה! שהוציאה לנו מטבח מטורף, ועוד מנגר ערבי ;)
אגב, הנגר הבריז בסוף ומה שהיה צריך לקחת שבוע לקח 3 חודשים אבל היא לא התייאשה והתעקשה עם כל בעלי המקצוע שהכל יהיה מושלםם ומדוייק.
בקרוב תמונות :cool:
ממליץ מאוד מאוד מאוד! מכל הבחינות, מקצועיות חסרת פשרות! דיוק עד לפרטים הקטנים ממש! שירות מעולה!
גם קרוב משפחה שהמלצתי לו יצא מרוצה עד הגג.
אפשר להתקשר לברר אצלי, הנייד בחתימה.
מחכים לתמונות!
ובאמת בחירה הכי מוצלחת !!
@מירי קוגלמן מדהימה! מקצועית ואנושית והכי חשוב - נעים וכיף לעבוד מולה
גם אני ממליצה בחום
ומחכה כבר לעלות תמונות 😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה