דרוש מידע מעצבת פנים מעולה באשדוד

• הוסף לסימניות
מחפשת מעצבת פנים מקצועית באשדוד לעיצוב דירה וחלוקה ליחידת דיור , אשמח לשמוע המלצות
תודה מראש לכל העונות

• הוסף לסימניות
שלחתי באישי

• הוסף לסימניות
LD - דיני ליבוביץ מומלצת בחום !!!
מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או נייד 052-7657144

• הוסף לסימניות
LD - דיני ליבוביץ מומלצת בחום !!!
מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או נייד 052-7657144

• הוסף לסימניות
אסתי גפני מאשדוד
בעלת נסיון רב ביחידות דיור
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מצטרפת בחום להמלצה עם אסתי גפני
מהגדולות והמנוסות בתחום החלוקה, ובכלל.

• הוסף לסימניות
מינדי לודמיר 052129051
אדריכלית ומעצבת פנים מעולה
היינו מרוצים ממנה מאד

• הוסף לסימניות
רות רבינוביץ מאשדוד.
גילוי נאות - מדובר בחברה שלי, ולא התנסיתי אישית, אך שמעתי ד"שים שהיא מעולה.

• הוסף לסימניות
ארבוס - מעצבת פנים ואדריכלית מצויינת: 0527164544

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על גפני
כמו כן חסידה קונסקי גם מקצועית מאד

• הוסף לסימניות
גם אני רציתי להמליץ על מינדי לודמיר
ואני אעדכן את הטלפון שלה: 052-7129051

• הוסף לסימניות
תודה לבייתילי וחוי חרצית על ההמלצות.
אני מתעסקת היום בעיקר בעיצוב עסקים וחנויות.אבל אשמח לשמוע פרטים ממסוקרנת אולי נוכל לעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה