יש בזה בעיה?והרבה פעמים היא גם מרויחה מהחנויות טובות הנאה
אז תבררי גם באופן עצמאי
ותעשי סקר חנויות ואל תלכי ישר לחנות הראשונה שהיא ממליצה
זה בהחלט עיניין של יושר של המעצבת. אבל חוץ מזה אין שום פסול. אני בגישה מול הלקוח שאם אתה רוצה נלך לאן שאתה חפץ. אני ממליצה לך חנויות לא בגלל הטבות הנאה למינהם זה בגלל שעברתי איתם כבר לקוחות וראיתי את טיב השירות והמוצר ושאני סומכת עליהם. אני יכולה להגיד שאם אני בתור מעצבת לא הייתי מרוצה מחנות מסויימת בגלל שירות או טיב המוצר גם אם יתנו לי אחוז מאוד יפה לעומת אחרים לא אלך לשם ולא אמליץ ללקוח.הבעיה כשמשכנעים אותך ללכת לחנות מסוימת ולא אומרים לך שיש לה טובת הנאה
כן זאת בעיה.
כשהמעצבת אמרה לי שבפנדור היא מקבלת טובת הנאה וכדאי לי לעשות שם כי זה גם דלתות טובות
הלכתי לפנדור אבל ידעתי שיש לה טובת הנאה ועידכנתי את הצוות שהגעתי דרכה
לא היה לי ענין לדפוק אותה
להפך שמחתי בשבילה
אבל כשמעצב לא אמר לקרובת משפחתי כלום והפך אותם לסתומים ולא מבינים רק בגלל שלא הלכו לחנות שהוא המליץ אז זה מעצבן.
ברורזה בהחלט עיניין של יושר של המעצבת. אבל חוץ מזה אין שום פסול. אני בגישה מול הלקוח שאם אתה רוצה נלך לאן שאתה חפץ. אני ממליצה לך חנויות לא בגלל הטבות הנאה למינהם זה בגלל שעברתי איתם כבר לקוחות וראיתי את טיב השירות והמוצר ושאני סומכת עליהם. אני יכולה להגיד שאם אני בתור מעצבת לא הייתי מרוצה מחנות מסויימת בגלל שירות או טיב המוצר גם אם יתנו לי אחוז מאוד יפה לעומת אחרים לא אלך לשם ולא אמליץ ללקוח.
אני חושבת שבתור התחלה, כדאי לכם בלי שום קשר אם לקחת מעצבת או לא כן ללכת לחנויות לעשות סקר שוק להרגיש מה הולך היום ומה מציעים הן מבחינת המוצר והן מבחינת המחיר.בקיצור אם רותים לוודא שיוצאים עם המחיר הזול ביותר (מלבד הפן העיצובי)
צריך גם לעשות בעצמינו סבב מחירים
מעצבת שנמצאת מספיק זמן בשוק תדע לכוון אתכם, מנסיונה.אנחנו רוצים לקחת מעצבת בכל מקרה
מה שרציתי לדעת זה אם היא חוסכת לנו את ההתרוצצות של סקר השוק
ומסתבר שלא.
אם את סומכת עליה היא יכולה בפירוש לחסוך לך את התרצצויות....אנחנו רוצים לקחת מעצבת בכל מקרה
מה שרציתי לדעת זה אם היא חוסכת לנו את ההתרוצצות של סקר השוק
ומסתבר שלא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים